2777
2789
عنوان

سلام خوجلااا بیاین عکس بازی

148 بازدید | 26 پست

بیاید از خونه..طلا و هر چیزی ک حالتون خوب میکنه عکس بزاریم هم حوصلم سر رفته هم ایده میگیریم

فقط لطفا اگر با دیدن داشته ها بقیه ناراحت میشید و آه می‌کشید و از اینجور حرفا نیاید تو تاپیک مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم ی گوشه ای از خونه خودم گفتم خودن شروع کنم☺️

الهی ب خوشی شادی 

از جاهای دیگه هم عکس بزار 

بسیااااار مسندیدم مبارکت باشه

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

بی زحمت از اشپز خونه و فصای کلی پدیرای عکس بده.

خدا بخواد میخوام مبلا ،فرش و پرده عوص کنم دقیقا همین رنگ طرح ت ذهنم بود.

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
باشه عزیزم انشالا بسلامتی و دل خوش

قربونت مرسی