2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه تروخدا

178 بازدید | 7 پست

سلام من زمان تخمک گذاریم رابطه محافظت نشده داشتم الان ده روزه حالت تهوع و سرگیجه میاد و میره دورهام ۳۱ روزست ۵ روز مونده ب موعدم ، دو روزم هست اسهال شدم دهنمم یه وقتا تلخه 

بارداری قبلیم یه هفته قبل موعد بی بی چکم مثبت شد 

حالا میخوام بدونم من مریضم و ویروس گرفتم یا باردارم رفتم دکتر بهم دارویی نداد گفت شاید باردار باشی فقط سرم داد و آمپول برای حالت تهوعم

و اینکه روز تخمک گذاریم تا چند روز بدنم داغ بود ولی تب نداشتم تب سنج دمای بدنمو ۳۶ و ۴ نشون میداد

الان نمیدونم میترسم داروی خاصی استفاده کنم باردارم باشم 

احتمالش خیلی زیاده که باردار باشی مخصوصا تلخی دهن می‌تونه از بارداری باشه منم همین حالت شمارو داشتم که باردار بودم

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما قبل موعد چه علائمی داشتی؟

تلخی دهن گر گرفتگی .درد زیر شکم .جم شدن آب دهن حساس شدن نوک سینه شدید ترینش درد سمت چپ زیر شکمم بود 

تلخی دهن گر گرفتگی .درد زیر شکم .جم شدن آب دهن حساس شدن نوک سینه شدید ترینش درد سمت چپ زیر شکمم بود

من بارداری قبلیم سینم حساس نشد و تغیری نکرد 

الانم حسی ندارم 

زیر شکمم یه وقتا درد میاد و حس پریودیم میگیرم یه وقتا

من بارداری قبلیم سینم حساس نشد و تغیری نکرد الانم حسی ندارم زیر شکمم یه وقتا درد میاد و حس پریودیم م ...

منم دوتا بارداری قبلیم اصلا همچین علاعمی نداشتم ولی درد زیر شکم احتمالش خیلی زیاده که بارداری