2777
2789

وای خدا 

چند وقتی هست بعضی کلمه هارو میخوام بگم فراموش میکنم ترسم گرفته 

مثلا اون روز میخواستم بگم از عطاری چیزی بخره شوهرم 

کلمه عطاری یادم رفته بود انقدر فکر کردم یادم نیومد زدم گوگل به جایی که ازش ادویه و دارو گیاهی میخریم چی میکن 🤣🤣🤣🤣

گاهی اینجوری میشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ما یه بار خیلی سال پیش یه عطاری سراغ داشتیم میگفتن معجزه میکنه . مردم ساعت ۴ صبح میرفتن نوبت میگرفتن که ۷ صبح نوبتشون بشه . ما یوار ماشین شدیم و راه افتادیم پلیس گفت بزن بغل . این وقت شب کجا میرید ؟ براش توضیح دادیم که میریم عطاری . گفت این وقت شب میرید عطر بخرید ؟ نمیدونست عطاری چیه . 

مغزتون سردی گرفته ،سعی حموم‌کردی موهاتو خیس نگه‌نداری سشوار بزن ،،،همیشه سرتو بپوشون بخصوص که اینروزا هوا سرده،،،دمنوشهای باطبع گرم بخور مثل دمنوش دارچین،زنجبیل،اویشن،گل گاوزبان،اینروزا وقت خرما و ارده و شیره خرما هس سعی کن تهیه کنی صبحا ناشتا بخوری،

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
بیشترتوضیح میدید

مثلا میگند افسردگی از سردی مغز به وجود میاد و اگر افسردگی هم درمان نشه، می تونه به اختلال دوقطبی منجر بشه.. 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹