2777
2789

جو خونواده خیلی سرد و بی روحه پدر و مادر طلاق گرفتن مامانم مشکل اعصاب داره و افسردگی برادر بزرگترم ۵ سال قهره با من و رابطه ی بدی با مادرم و برادر کوچیکم داره. برادر کوچیکم هم مشکلات عصبی داره حملات پنیک بهش دست میده و یسری اختلالات دیگه سر همین اصابش . منم قبلاً درگیر افسردگی شدید و سابقه ی خودزنی و یکبار هم خودکشی داشتم در مدتی ک افسردگی بهم غالب شده بود و حالم بد بود برای سرگرم کردن خدم کلاس سیاه قلم ثبت نام کردم اونجا آقایی ک مدیر آموزشگاه فنی حرفه ای بود خیلی بهم محبت میکرد و برام چایی میوورد کولرو تنظیم میکرد خلاصه من بهش وابسته شدم و تا الان هم هوامو داره احساس وابستگی میکنم مثل مواد مخدر اگه نباشه حالم بد میشه الان یکسال و نیمه ک باهم در ارتباطیم بنظرتون کار اشتباهی کردم دوست شدم باهاش ؟ چطوری وابستگیو از بین ببرم و سعی کنم فراموشش کنم و رهایش کنم؟

لایک نکنننننننننن پدرسنگ بی فانوس لایک نکن . خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 🥴کاربری از ۸ فروردین ۱۴۰۳ متعلق ب اینجانب می‌باشد و تا قبل از آن مربوط به من نیست. 
چرا میخوای ولش کنی؟خودت چندسالته؟

نسبت ب مردها بدبین و بی اعتمادم ۲۲ سالمه

لایک نکنننننننننن پدرسنگ بی فانوس لایک نکن . خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 🥴کاربری از ۸ فروردین ۱۴۰۳ متعلق ب اینجانب می‌باشد و تا قبل از آن مربوط به من نیست. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب این مشکلتو حل کناگه این اقا واقعا خوبه و حالت باهاش خوبه چرا باید جداشی ازش؟

۱۳ سال بزرگترها ازم بنظرتون مشکلی نیست؟

نسبت ب مردها بدبین و بی اعتمادم ۲۲ سالمه

تا قبل این ک سنتو بدونم فک میکردم اوکیه 

ولی خب اون اقا ۳۵ سالشه 

البته بستگی داره چطور باشه اخلاقیاتش نوع تیپش 

اگه ادم سواستفاده گری نیس، اگه قصدش جدیه 

چرا ب فکر کات کردن باشی خب 

از طرفی هم اینو بدون همه رابطه ها قرار نیس تبدیل ب ازدواح بشن، بعضی وقتا تجربه میشن

۱۳ سال بزرگترها ازم بنظرتون مشکلی نیست؟

از نظر منطقی بله ولی اگ بخوایم منعطف تر به قضیه نگاه کنیم باید ببینی خودت حست چیه؟راضی ای از شزرایط؟خودت رو وقتی کناریش سانسور نمیکنی؟چه دستاوردی برات داره؟چه نیازایی رو ازت برطرف میکنه؟

تا قبل این ک سنتو بدونم فک میکردم اوکیه ولی خب اون اقا ۳۵ سالشه البته بستگی داره چطور باشه اخلاقیاتش ...

به حرفم گوش میده منو ب مادرش نشون داده و حرف زدیم حتی خاهراش و داداشش منو میشناسن‌. میگه هرچی میخای بهم بگو برات انجام بدم ( ولی من خیلی آدم توداریم و چیزی ازش نخواستم) . حرف از ازدواج میزنه نمیدونم بخدا شما کمکم کن من چیکار کنم؟ اخلاقش اینه ک رکه و زود عصبانی میشه تیپش هم جوان پسندانس لباس های لش میپوشه . گهگاهی ک پیششم چشاش اشکی میشه من دانشجوی شهر دیگم و فردا میرم اونجا مثلاً دیشب ک دید منو بغض کرد ک میری و فلان ناراحتم . بغلم می‌کنه بوسم می‌کنه بنظرتون بد نیست؟

به حرفم گوش میده منو ب مادرش نشون داده و حرف زدیم حتی خاهراش و داداشش منو میشناسن‌. میگه هرچی میخای ...

بوس و بغل خیلی ب اعتقادات خود ادم بستگی داره مثلا من مشکلی نمیدونم 

این چیزایی درموردش گفتی نشون میده ک دوستت داره و درموردت جدی فکر میکنه 

درمورد اخلاقشم هرکسی یجوریه خوب و بد تو هر ادمی هست طبیعی

از نظر منطقی بله ولی اگ بخوایم منعطف تر به قضیه نگاه کنیم باید ببینی خودت حست چیه؟راضی ای از شزرایط؟ ...

من کمبود محبت و تنهایی دارم منو می‌بره بیرون و خب اینم حالمو خوب می‌کنه گهگاهی جاهایی می‌بره ک تا ب حال خونوادم منو نبردن تو شهرمون خدم ک پیششم راحتم سانسور نمیکنم چیزی رو  دستاورد هم اینکه وقتی میرم خابگاع کسی بهم زنگ نمیزنه فقط اون باهام حرف میزنه و بخاطر شرایط دلداریم میده برطرف کردن نیاز هم اینکه بهم محبت می‌کنه و میگه چیزی میخای بهم بگو ( من خیلی تودارم تا ب حال چیزی نخواستم ازش ) بوسم می‌کنه بغلم می‌کنه بنظرتون این بد نیست؟ 

بوس و بغل خیلی ب اعتقادات خود ادم بستگی داره مثلا من مشکلی نمیدونم این چیزایی درموردش گفتی نشون میده ...

شما جای من بودی ترکش میکردی و ب ادامه راه زندگی و تنهایی فک میکردی  یا با این آقا ادامه میدادی؟ سیگار می‌کشه البته خدمم میکشم ولی خیلی کم این آقا هم ی مدتها بخاطر من کمتر می‌کشه سیگاروا تیپش هم بخاطر من عوض کرده لباس های ک من میگمو میپوشه . فقط اینکه توی سن پایین تر ب گفته ی خودش همه جور غلطی کرده . ( مشروب و سیگار و گل و دوست دختر هم داشته و پارتی و اینا هم رفته و...)