2777
2789
عنوان

مامانااااا کمککک یبوست

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 33 پست

ی روش دیگه م هست صابون استفاده شده بردار با چاقو ی تکه شو ببر اندازه یک سوم شیاف 

بعد با دست بهش فرم بده مثل شیاف بذار داخل مقعدش کمتر از نیم ساعت بعد زود صابون و مدفوع رو دفع میکنه 

زمان قدیم که گلیسیرین نبود اینکارو میکردن و واقعا جواب میده

فقط یادت باشه کلا شیاف یا این روش صابون و دارو در دراز مدت تنبلی روده میاره باید دفع مدفوع رو روتین کنی واسش حتی ی ذره کوچیک ی روز در میون داشته باشه

نه شیر خودمو فقط می خورهخیلی هم بدغذاست،زیاد چیزی نمی خوره

دم کرده ترنجبین شربت انجیرداروخونه هاداره یا خودانجیرخشک روخیس کن میکس کن بده بخوره آب آلوبخارا ابمیوه فروشی هادارن مقععدش روباوازلین چرب کن شکمش روباروغن بنفشه اروم ماساژ بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم بیشتر وقتا داره ، چون خودمم اکثرا یبوست دارم بنظرم ارثیه 

نزدیک به سه سالشه شیاف گلیسیرین میزنم فورا پی پی می‌کنه 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

پسر اولم شاید گهگاهی اینجوری میشد،اصلا یکی از مشکلات این یکی رو نداستاین یکی همش یبسهپدرم در اومده۱۵ ...

پسر منم ۱۶ ماهشه من از ۷ ماهگی پیدرولاکس میدم مدام بده 

میگی بد غذاس شاید چیزی برای دفع نداره

یا جواد الائمه ادرکنی
دخترمنم دیر راه رف دیر حرف زد الانم دیر درس یادمیگیره خودتو اذیت نکن

حرف زدنش بد نبود

۸ ماهگی ماما،بابا،آب ،دد،ب ب اینارو می گفت

تا یک سالگی اسم داداشش رو دست و پا شکسته میگفت،به گربه میگفت بُبه

الان فقط می گه مامان،بابا،به به،آما

خیلی چیزا یادش رفته

نباید بذاری این همه وقت بمونه نهایت یک روز در میون سرگرمش کن بنشون رو صندلی ی ذره دفع کنه هرچی بیشتر ...

آخه هنوز راه نمی ره درست

خزیدن و چهار دست و پا هم نکرده

الان بین من و شوهرم چند قدم مستقل میره

منم بیشتر وقتا یبوست دارماز بچگی اینجوری بودم

منم نیییزززز ، بهش شربت گلاب آبلیمو هم بدی روون میشه 

منم با پسرم همینم بخدا

لاکتولوز دادم پیدرولاکس دادم همه کاری کردم

الان فقط شیاف گلیسیرین استفاده میکنم اونم وقتی بیشتر از ۲ روز باشه که دفع نکرده 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

منم نیییزززز ، بهش شربت گلاب آبلیمو هم بدی روون میشه منم با پسرم همینم بخدالاکتولوز دادم پیدرولاکس د ...

شیاف گلیسیرین چجوری واسش می زنی؟نصف می کنی؟

من از ترس تنبلی روده تا حالا واسش نذاشتم

آخه هنوز راه نمی ره درستخزیدن و چهار دست و پا هم نکردهالان بین من و شوهرم چند قدم مستقل میره

بچه های منم اصلا چهاردست و پا و خزیدن نداشتن کم کم بدون تعادل راه رفتن تا بعد ی مدت درست شد

شیاف گلیسیرین چجوری واسش می زنی؟نصف می کنی؟من از ترس تنبلی روده تا حالا واسش نذاشتم

نه ، شیاف گلیسیرین کودکان گرفتم براش داروخانه گفت روزی یدونه بزنم براش

توام گرفتی سن بچتو بگو بپرس چطور باید براش استفاده کنی 

هرروز نزن فقط وقتی که میدونی خیلی وقته دفع نکرده

و کلا چیزای شل کننده بهش بده تا کمتر به شیاف نیاز داشته باشه

اینقدر بد قلقهاصلا نمی ذاره فکر کنمحتی تو خواب هم هشیارهبه حدی که پتو می ندارم روش سریع بیدار میشه م ...

چون عزیزم یبوست داره الان مشکلات غذا خوردن و‌کوارشم داره بچه هم ک‌مشکل داشته باشه خوابش نمیگیره باید یطوری با بازی و هرچی اینکارو‌کنی براش

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

2810