2777
2789
عنوان

مامانااااا کمککک یبوست

141 بازدید | 33 پست

سلام دوستان،پسرم ۱۵ ماهشه

یبوست داره،یعنی از بچگی همش یبویته

تا وقتی غذای کمکی شروع نکرده بود حتی دو هفته هم میشد که شکمش کار نمی کرد ولی سفت نبود

متخصص گوارش گفت چون شیر مادر می خوره تا ۱۴ روز هم طبیعیه

بعد غذای کمکی به مدت خوب بود،بعد شروع شد ،ابنقدر سفت بود که مقعدش خون میومد،یه مدت پود پیدرولاکس دادم ،نرم تر شد ولی باز چند روزی یه بار بود

الان فکر کنم از یه هفته بیشتره که مدفوع نکرده

نمی دونم جیکار کنم،پودر هم دادم بهش

اونقدر بی قراری نداره،فردا می برمش دکتر

کسی بوده بچش دائم یبوست باشه و چیکار کردین که خوب شد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم یه مدت اینجوری بود انقدر پی پیش سفت میشد گریه میکرد موقع دفع رفتم داروخانه شربت انجیر بهم داد مثله آب رو آتیش بود زود خوب شد

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

وای من همین پودر خوبش کرد . ولی وختایی ک خیلی اذیت میشد گلیسیرین میزدم به داخل مقعدش . با آمپولی ک سوزن نداشته باشه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

نباید بذاری این همه وقت بمونه نهایت یک روز در میون سرگرمش کن بنشون رو صندلی ی ذره دفع کنه 

هرچی بیشتر بمونه اب مدفوع جذب روده میشه و خشک تر و خشک تر میشه و در نهایت مقعد رو داغون میکنه تا خارج بشه 

گل محمدی دم کن با نبات بهش بده بخوره شکمشو با روغن زیتون نیم ساعت ماساژ بده بدو بدو هم خیلی براش خوبه و اب زیاد بزار دم دستش ،داخل ی قمقمه نی دار مرتب پر کن بذار تو دست و پاش باشه هم نمیریزه روفرش هم مطمن باش میخوره 

عزیزم شاید به غذایی الرژی داری 

بچه من آلرژیکه وقتایی که به یه چیزی آلرژی داشته باشه تا سه چهار روز یبوسته به حدی که بدنش به پیدرولاکس و شیاف گلیسیرین هم جواب نمیده

حتما یه دکتر ببر یه آزمایش بنویسه براش مشخص میشه

مقدار بیشتری پیدرولاکس بده منم به پسرم میدم

پسر اولم شاید گهگاهی اینجوری میشد،اصلا یکی از مشکلات این یکی رو نداست

این یکی همش یبسه

پدرم در اومده

۱۵ ماهشه نه خزید نه چهار دست و پا رفت الان چند قدم مستقل می ره

ولی هنوز مستقل واینمیسته،خودشم تنهایی از رو زمین بلند نمیشه بشینه

دارم دیوونه میشم

شیاف گلیسیرین خوبه؟

باشیاف اذیت میشه هیلی کوچیکه . روغنشو بگیر بریز تو سرنگ . قسمت سوزنشو بنداز آشغال بعد بزن داخل سوراخ مقعدش 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

پسر اولم شاید گهگاهی اینجوری میشد،اصلا یکی از مشکلات این یکی رو نداستاین یکی همش یبسهپدرم در اومده۱۵ ...

دخترمنم دیر راه رف دیر حرف زد الانم دیر درس یادمیگیره خودتو اذیت نکن

باشیاف اذیت میشه هیلی کوچیکه . روغنشو بگیر بریز تو سرنگ . قسمت سوزنشو بنداز آشغال بعد بزن داخل سوراخ ...

اینقدر بد قلقه

اصلا نمی ذاره فکر کنم

حتی تو خواب هم هشیاره

به حدی که پتو می ندارم روش سریع بیدار میشه می زنه کنار

2810