2777
2789
عنوان

میگم تکلیف ما با اسی چی میشه

72 بازدید | 10 پست

بچه ها شمارو به خدا گزارش نزنید من فوبیای جنگ گرفتم اخر چی میشه یعنی قراره جنگ بشه؟بنظرتون میشه یاخیر من فکرکردم ماکه اتم داریم شاید ازما بترسن نظرشماچیه دوستان

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا باید از ما بترسن 😄😄؟؟ اون اتمی که میگی امریکا خیلی سال پیش استفادشم کرده . جنگ که نمیشه ولی دل ...

به درک دلار بکنن۱۰۰تومن اما امنیت داشته باشیم ما که توان جنگ و زندگی پرازاسترس نداریم والا

به درک دلار بکنن۱۰۰تومن اما امنیت داشته باشیم ما که توان جنگ و زندگی پرازاسترس نداریم والا

😂😂😂😂😂😂واااااااای خدا خیلی باحالید دلار بشه ۱۰۰ تومن به درک . به درک که هزاران نفر درگیر سرطانن به درک که هزاران نفر خرج درمان ندارن قطع عشو میشن هزاران نفر سوتعذیه میگیرن به درک ....

😂😂😂😂😂😂واااااااای خدا خیلی باحالید دلار بشه ۱۰۰ تومن به درک . به درک که هزاران نفر درگیر سرطانن ...

چی بگم خواهر بخدا الان هم بیچاره ایم فقیریم اما حداقلش اینه ارامش داریم اگه بمب بزنن ما بمیریم مثلا بچه هامون زنده بمونن تکلیف این طفلای معصوم چی میشه من چقدکلیپ دیدم فلسطین بچه رو از زیراوار در اوردن چقدبچه ها وحشت زده یا حتی ممکنه اونا بمیرن ما داغ ببینیم به هرحال همون فقر وفلاکت وحشتش کمتره هرچند به قول شمادرمان سرطانیا واقعا سخته الهی باعث وبانیش داغ عزیزانش پرپرشدن فرزندانش جلوی چشمش فقط باعث وبانیش که مردم رو بدبخت کردن وگرنه جنگ اونا به ماچه 

چی بگم خواهر بخدا الان هم بیچاره ایم فقیریم اما حداقلش اینه ارامش داریم اگه بمب بزنن ما بمیریم مثلا ...

هیچ تغییری در هیچ کشوری بدون قربانی رخ نمیده .باید یه عده قربانی بشن تا نسل اینده زندگی درستی داشته باشه .