2777
2789

سر یه چیزی بحثمون شد به نظرم هردومون مقصر بودیم حالا بگذریم

من ازش عذرخواهی کردم هرچند اون گفت همچنان قهره من باهاش عادی رفتار کردم انگار چیزی نشده

بازم تو فازه چمیدونم حرف نمیزنه و اینا

از این حرصم میگیره خودشم تا حدی مقصر بوده بعد رفته تو فاز

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولش کن توام محل نده🤣

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

عادی باش اما‌ منت نکش

من رفتم عذرخواهی کردم هرچند که اون پرو میگفت من عذرخواهی نمیکنم و اخلاقم همینه میخوای ناراحت شو میخوای نشو بعد دید من عذرخواهی کردم با منت گفت من هیچوقت عذرخواهی نمیکنم این یه بارو عذرخواهی می‌کنم

حرصم میگیره بازم تو فازه و طلبکاره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
هر چی بیشتر بری سمتش بیشتر ناز میکنه

نه بابا من عذرخواهیمو کردم به اندازه کافی هم منتشو کشیدم دیگه داره بهم بر میخوره

رو نده بهش پرو میشه خودش کم کم خوب میشه ولش کن تکرار میکنم بهش رو نده خودتم پیشش کوچیک نکن

خب منم بی‌محلی کنم یا عادی باشم انگار چیزی نشده

من رفتم عذرخواهی کردم هرچند که اون پرو میگفت من عذرخواهی نمیکنم و اخلاقم همینه میخوای ناراحت شو میخو ...

بهش فکر نکن

کارای خودتو بکن

اما قهر و قیافه خودتو اذیت میکنه 

سرگرم کارای خودت باش