2777
2789
عنوان

خیلی عجیب شدم بعد ازدواجش

154 بازدید | 5 پست

قبلا خیلی دوست داشتم ازدواج کنم عاشق یکی شدم درحد جنون اون که ازدواج کرد 3ماه تموم داغون شدم داغونا 

الان نمی دونم چمه هیچی یادم نمی‌مونه اصلا هیچی یاد نمی‌گیرم نه چیزی خوشحالم می‌کنه نه ناراحت دلم برای هیشکی تنگ نمیشه 1ماهه واسه دانشگاه خانوادمو ندیدم اصلا انگار نمیشناسمشون هر اتفاقی می افته با این که منم با هم اتاقیام تویه اتاقم هیچی متوجه نمیشم خیلی ساکت و آروم شدم دیگه عصبی هم نمیشم اصلا هیچی واسم جالب نیست انگار تو هوام هیچی به حالم فرق نمیکنه دیگه عاشق هم نیستم آهنگ گوش میدم دیگه احساسیم نمیشم 

همش به این فکر میکنم کاش هیچ وقت هیچ خواستگاری نداشته باشم که بخوام ازدواج کنم اصلا دلم میخواد ارشد بگیرم دوباره لیسانس بگیرم هیچ حس هیجان و جنسی و اینا هم اصلا ندارم نمیدونم چمه

نمیدونی چته جدی؟

خدا نگذره از اونایی که با احساسات بقیه بازی میکنن

عزیزم پیش روانشناس برو کمکت میکنه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به اصطلاح شکست عشقی خوردی داری دوره افسردگی تجربه. می‌کنی پیش روان شناسی حتما برو عزیزم نزار وصعیتت بدتر بشه 

من حالت کامل درک میکنم 

سعی کن بری بیرون پیاده روی ورزش آهنگ شاد خرید قرآن بخون کارمورد علاقت انجام بده 

و اون فراموش کن

تجربه سختیه میفهمم.اما زمان برات کمرنگ میکنه پیش ی روان شناس خوب برو تا کمک کنه راحت تر کنار بیای و زودتر خودتو جمع جور کنی.اما درست میشه عزیزم شاید سخت باشه اما شدنیه.