2777
2789
عنوان

خترم یمدته پاش میسوزه باهیچی خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 41 پست
به مارک پوشک یا پلاستیک یا چیزی حساسیت نداره؟

ن همش ازیه نوع مای بی بی استفاده کردم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

اولا که تا وقتی خوبش میشه پوشکش نکن حتی زندگیت و کثیف کنه نکن زیر پاش یه لایه تشک پلاستیک دار یه لایه بدون پلاستیک بذار بخوابونش روش که اگرم دستشویی کرد پس نده بیرون توی کمرشم نره 

هر دفعه و هر دفعه که میخوای پاش و تمیز کنی حتما با آب و شامپو بدنش پاش و بشور بعد‌که قرمزیش کم شد فقط و فقط دارم تاکید میکنما فقط از کرم سودا کرم استفاده کن اونم نه خیلی زیاد چون بدترش میکنه فقط یه لایه خیلی خیلی خیلی نازک من این کارهارو کردم ظرف سه روز دخترم خوبش شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوختگی ناشی از چیه که خوب نمیشه؟!خود درمانی نکن عزیزجان

نمیدونم والا خوب خوب میشه یه هفته بعد میبینی باز سوخته

ببر دکتر احتمالا قارچ گرفته 

پسر منم یه بار کوچولو بود شد ما دیگه دنبال پوشک خارجی بودیم زنداییم گفت احتمالاً قارچ گرفته 

رفتم دکتر پماد داد خوب شد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
پودر بچه فیروز بزن بعد از هربار تعویض پوشک با اب گرم بشورش و با حوله یا پارچه نخی خشکش کن و سشوار بگ ...

خشک نشه احتمال داره باز همونجورشه؟

من خودم عرق سوز که میشم ، وازلین میزنم زود خوب میشم ، ، اگه میخوای رونش رو‌ وازلین بزن ببین بهتر نمی ...

امتحان میکنم ممنون

دکتر براش نوشت‌میخام‌عکسشوبدم‌نمیاد

فردا میگیرم ممنون عزیزم امیدوارم جواب بده

پماد سوختگی اردن با روغن ماهی براش بزن خیلی خوبه پسر منم کوچیک بود همه جور کرم و پماد بزاش میزدم حتی ...

همینو بگم داروخونه میده

2810