2777
2789
عنوان

امروز جهاز برونم بود

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 23 پست
اره باید جای همه چی عوض کنم چون اصلا دوسشون ندارم ولی خیلی تو جمع خورد شدم جلو خانواده شوهرم من خورد ...

شما رفتار مادرتون رو می‌شناختین تو جمع چیزی نمیگفتی‌ .بعداً جای وسیله هارو عوض میکردی دیگه عزیزم

چیزی ندارم بنویسم خوووووومگه چیعععع
بیشتر تعصبی ان فک میکنن خانوادشون خدان

مامان منم تعصب داره ولی دیگه این زسم بر چیده شده ما مثل اثاث کشی خودمون می بریم فامیل هم هر کس دوست دلشت شب عروسی می اد جهیزیه رو می بینه من ۲۲ ساله پیش عروسی کردم این رسم مضخرف بود 😄 ولی برای خواهرام خودمون بودیم فقط ،فامیل هم همین طور ما تا شب عروسی جهیزیشون رو ندیدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما رفتار مادرتون رو می‌شناختین تو جمع چیزی نمیگفتی‌ .بعداً جای وسیله هارو عوض میکردی دیگه عزیزم

مشکلم اصلا چیدمان نبود بخدا یه سری وسایلم خراب کردن یه ظرف بود نباید میشستن شستن خراب شد و خیلی چیزا این مدلی نمیذاشتن مثلا من بگم این نباید شسته بشه

مامان منم تعصب داره ولی دیگه این زسم بر چیده شده ما مثل اثاث کشی خودمون می بریم فامیل هم هر کس دوست ...

بهترین کاره بخدا من الان حسرت باز کردن وسایل نو و کندن چسباشون حتی به دلم مونده شاید مسخره باشه ولی یاذش میفتم بغضم میگیره

مشکلم اصلا چیدمان نبود بخدا یه سری وسایلم خراب کردن یه ظرف بود نباید میشستن شستن خراب شد و خیلی چیزا ...

حالا اشکال ندارن انشاالله باهمسرت بهترشو میخری

چیزی ندارم بنویسم خوووووومگه چیعععع

اصلی ترینش اینکه برداشته بودن کارتن لباسشوبی باز کرده بودن در حالی که نمایندگی باید بیاد بازکنه گارانتی بزنه

ما چه گناهی کردیم که مامانمون باید اینجور باشه😭😭

من البته عادت کردم الان که شوهر کردم و کمتر میبینمشون همشونو میگم ینی هم مامانم و هم بابام  الان اگه برات بگم یه کتاب میشه ولش

چقدر ناراحت شدم اسی غصه نخور این روزا میگذره بعد الان دیگه انقدر گرونی شده کمتر کسی جهاز خوب میبره انشالله شوهرت خوب باشه و خوشبخت باشید به مرور بهترینشو میخرید مهم آرامش خودت و همسرته🥰