2777
2789
عنوان

فقط چهار نوع غذا بلدم🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 56 پست
ما قبلا درخت انگور داشتیم با برگاش دلمه برگ مو قبلا درست میکردم حتی خالم میگفت چجوری برگ رو پیچیدی ...

😂اینم بازم خوبه به لطف درخت انگور  بلدبودی 😂😂

باباحرفه ای

آشپزی کار نداره اینترنت و نی نی سایت  مشکل حل کرده هرچی بلد نبودی اینجا تاپیک بزن ۵۰نفرکمکت می کنن😁

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂اینم بازم خوبه به لطف درخت انگور بلدبودی 😂😂باباحرفه ایآشپزی کار نداره اینترنت و نی نی سایت مشک ...

😁😁😁😁❤❤❤

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

😁😁😁😁❤❤❤

😃😃🙃

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
غذاکه کاری نداره راحته من اصلا کیک شیرینی دسر بلد نیستم 🥴

من پدر شوهرم استاد کیک پزیه😎

با اینکه خیلی دوسدارم ولی هیچی نمیپزم چون همیشه اون میپزه و هرچی بپزم به پای اون نمیرسه=(

سلاام عزیزممم👋🏻👋🏻👋🏻

چندتا لیمو پوست میگیرم + یکی دوتا با پوست 

نعناع +شکر +یخ  با گوشتکوب برقی میکس میکنم 

( البته دونه لیموهارو درمیارم )

این ترکیب رو بهش عسل اضافه میکنم البته نه خیلی زیاد 

هم میزنم 

اب گازدار یا اسپرایت+   لیمو حلقه شده  یه مقدار زیاد +برگ نعناع چندتا پر 

یخ هارو آماده میکنم از قبل داخلشون حلقه لیمو میزارم یخ بزنه (واسه قشنگی )

یه مقدار هم یخ رو با خورد کن خرد میکنم 

تو پارچه که میخوام بریزم نعناع ها رو با کارد خط روش ایجاد میکنم روی دیواره ها میریزم بعد آروم محتویات رو میریزم تو پارچ یخ خرد شده رو اضافه میکنم و هم میزنم بعد هم یخ های تزئینی رو اضافه میکنم☺️

موهیتو شما آماده اس ☺️

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

سلاام عزیزممم👋🏻👋🏻👋🏻چندتا لیمو پوست میگیرم + یکی دوتا با پوست نعناع +شکر +یخ با گوشتکوب برقی م ...

سلام😍😍😍وای عالی عالی عالی😍😍😍😍 به به 😍😍😍😍خدا ب سفره تون برکت بده❤❤❤❤ممنون لطف کردین 😍😍😍❤❤❤❤

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

سلام😍😍😍وای عالی عالی عالی😍😍😍😍 به به 😍😍😍😍خدا ب سفره تون برکت بده❤❤❤❤ممنون لطف کردین 😍😍😍 ...

🩷🩷🩷🩷🩷 ممنونم عزیز دلم 🩷💞

خواهش میکنممم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕