2777
2789
عنوان

فقط چهار نوع غذا بلدم🙁

580 بازدید | 56 پست

والا توی نی نیسایت می بینم خانوما همه چی بلدن حسودیم میشه😂من فقط پلومرغ و ماکارونی و کتلت و کوکو بلدم همین🙁فردا پس فردا شوهر کنم شوهرم دعوا میکنه منو😂 چی یاد بگیرم لطفا بگین آسونم باشه 😂

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرمه سبزی یادبگیر فک کنم شوهرآیندت خیلی دوست داره😁

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
قرمه سبزی یادبگیر فک کنم شوهرآیندت خیلی دوست داره😁

اوه😂😂😂توی فکرشم می ترسم اب و سبزی از هم جدا بشع و جا نیفته😂

مثلا چی لطفا راهنمایی کنین ممنون

مثلا انواع اش ها و خوراک ها.اینا اسونن. خوراک لوبیا و عدسی. اش رشته. اش گندم.اش ماست. بعد کوکو سبزی و سیب زمینی.بعد کتلت مرغ.بعد جوجه تابه ای. بعد هویج پلو.لوبیا پلو‌.عدس پلو.  همه ی اینا خیلیی اسونن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
منم بلد نبودمقبل ازدواجم مادرم یکسال مجبورم کرد که من غذا بپزم البته راهنمایی می‌کرد و یاد گرفتم

منم اشپزی با منه ولی همش تکراری🙁دلم غذای  جدید میخواد 😁