2777
2789
عنوان

شما جای خواهر من باشید قبول میکنید عقد نامزد قبلیتون بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 23 پست

من یه نامزد داشتم که به اصرار خودش نانزدش شدم

از اول دوسش نداشتم انقد اومد رفت و اصرار کرد ؛گفت نامزدم بشی کاری میکنم که عاشقم بشی

خداییش هم ته آقاها بود هررر کاری تونست کرد

خیلییی دستو دلباز بود ،تحصیل و کار و همه چیش هم خوب بود

اما نتونستم دوسش داشته باشم بهم زدم

دوباره انقد اومدن و رفتن اما دیگه قبول نکردم

حالا خواهر شما از اول ددسش نداشته این همه هم نکات منفی داره طرف، کدوم عقل سالمی میگه برگرده بهش که نظر میپرسی؟!

نمیدونیم الان چی بهشون بگیم چون خیلییی گریه زاری راه انداختن

عزیزم مگه خواهرتون از سرتون زیاده بگو جمع کنن فیلم هندیشونو یک عمر باید تو بدبختی زندگی کنه

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قبول نکنه . انشالله مورد های بهتر پیدا می‌کنه.

اینم میگه من نامزد صیغه ای بودم دیگه برام شوهر پیدا نمیشه😑

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

تمام رفتارش رو دیدین ،بازم شک دارین؟وسط مراسم چرا بی دلیل ول کرد رفت؟ این یعنی اصلا نمیشه روی خودش و ...

گفت بهم برخورده 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

2805

چی هرگز 

بهشون بگید برید گمشید 

پسره اینجوریه بدرد نمیخوره 

گریه زاری اشک تمساح هست 

ترک مراسم خواهرت اخلاق بچگونه 

مهمتر از همه سر کار نرفتن 

اسکل بودن از نظر عموهات بخدا مردا دقیقا مو به مو همدیگرو میشناسن 

به هیچ وجه قبول نکنید 

اینم میگه من نامزد صیغه ای بودم دیگه برام شوهر پیدا نمیشه😑

شوهر پیدا نشه بهتر از اینه. فردا میگه زایمان کردم شوهرم ول کرد رفت. مگه اون خداست که از آیندش خبر داره؟ اگه اینطوری باشه هیچ دختر مطلقه ای دیگه ازدواج نمیکنه دیگه بماند که خواهر شما حتی عقد هم نکرده بوده