2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داش اعتقادات خودته ها ولی کاش با همون علم‌جلو بری طب سنتی زیاد خوب نیست

اصلا علم مگه سنتی هم میشه علم همیشه بروز میشه من نمیفهمم چرا هنوز بعضیا دنبال درمان توی صد ساله گذشته میگردن 

داش اعتقادات خودته ها ولی کاش با همون علم‌جلو بری طب سنتی زیاد خوب نیست

ارتباطش ب اعتقادات رو نفهمیدم واقعن

همه اینا طب ان و همه ی طب ها بر گرفته از علوم تجربیهد،از انرژی درمانی گرفته تا سوزنی موسیقی و گیاهی طب مدرن و..

اصلا علم مگه سنتی هم میشه علم همیشه بروز میشه من نمیفهمم چرا هنوز بعضیا دنبال درمان توی صد ساله گذشت ...

همون

من کاملا با طب سنتی مخالفم

مورد داشتیم ما ۲ میلیون داده براب درمان های سنتی گند رفته تو بدنش بعد اومده پیش ما با ۵۰۰ تومن دارو و… خوب شده

ارتباطش ب اعتقادات رو نفهمیدم واقعنهمه اینا طب ان و همه ی طب ها بر گرفته از علوم تجربیهد،از انرژی در ...

داش وقتی علم‌نوین راه درمان داده چرا میری سراغ پونصد سال پیش

خب عنبرنسا هم جز طب اسلامیه

لابود بخاطر عفونت هم پی پی الاغ ماده رو دود میکنید😐

داش وقتی علم‌نوین راه درمان داده چرا میری سراغ پونصد سال پیشخب عنبرنسا هم جز طب اسلامیهلابود بخاطر ع ...

علم نوین برا تنبلی تخمدان درمان داره!؟فقد با عمله ک احتمال درمانش هس وگرنه قرصا فقد کنترل میکنه اگ مطمئن بودم با دوسه تا قرص کاملن درمان میشه هیچوقت سراغ طبهای دیگ نمیرفتم

داش وقتی علم‌نوین راه درمان داده چرا میری سراغ پونصد سال پیشخب عنبرنسا هم جز طب اسلامیهلابود بخاطر ع ...

عنبر نسا جز طب سنتیه دوست عزیز وقتی درمورد چیزی اطلاعات کامل ندارین لازم نیس براساس تعصباتتون اظهارنظر کنین

عنبر نسا جز طب سنتیه دوست عزیز وقتی درمورد چیزی اطلاعات کامل ندارین لازم نیس براساس تعصباتتون اظهارن ...

طب سنتی اکثرا برگرفته از طب اسلامی هست عزیزم

اینو‌ منی بهت میگم که تا حالا ۴ واحد طب سنتی داشتم

راه درمان تنبلی تخمدان ورزش و اصلاح رژیم غذاییه

تا زمانی که اضافه وزن داشته باشید و ورزش های خاص تنبلی تخمدان رو انجام ندید درمان نمیشه

پزشک هم براساس تغییرات هورمونی دارو عای موثر رو میده

به عنوان یه کادر درمان بهت توصیه میکنم فقط از راه علم درمان کنی ۷۰٪ کسایی که با طب سنتی و اسلامی جلو رفتن بعدش با عارضه های شدیدتر برگشتن بیمارستان