الان چه غلطی کنم خودم زدم همچیو خراب کردم خودم گفتم دیگه باهم حرف نزنیم الان میبینم هیچ ادمی نمیتونه شبیه اون باشه اون واقعی بود ادا در نمیاورد حتی یه بارم باهم دعوا نکردیم ذره ای ازش دلخور نشدم ولی گند زدم تو همچی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه قسمت باشه خودش برمیگرده عزیزم یعنی بعدش هیچ تلاشی نکرد بهت برگرده؟؟
نه انگار من بهش پیام دادم میخوام یه چیزی بگم فقط نه بپرس چرا نه چیزی بگو بعدشم گفتم میخوام تموم کنیم اونم کلا تو زندگیش بهش حس اضافی بودنو القا شده بود فک کنم برای همون نخواست ادامه بده الهی بمیرم برای خیلی بد زدم بهش
ببین خیلی ادم خوبی بود بشدت همایتگر وفادار قابل اعتماد از اینا که تو هر شرایطی بهت توجه میکنه نمیزاره حس کنی اضافه ای همه جوره اوکی بود ولی یه چیزایی رو مخم رفت من میدونستم تو زندگی زیاد مشکل داره ولی خودمم بیشتر از اون اتفاقای بد تو زندگی داشتم مدام در حال دلداری دادن بهش بودم کلا ناله بود یه جایی دیگه مخم نکشید بهش پی ام دادم که میخوام تموم کنیم و تمومم شد ببین چقدرررررررر هروز زنگ میزد حال بد گریه یه بار رفته بود پشت بوم میخواست خودشو پرت کنه بهم زنگ زد باور کن ۴ ساعت داشتم با زار باهاش حرف میزدم که نکن از یه جایی دیگه ولش کردم بعدشم مخم نکشید کات کردم