2777
2789
عنوان

جدوم رنگ پستونک بیبس برای پسرم❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 24 پست
سبز و زرده. چرا اونت نمیگیری؟! اونم دوتایی هست طرحاشم خوشگله من همین تازگی برای دخترم خریدم ۶۷۰تومنل ...

اشتباه کردم 

دخترم اونت داشت عالی بود

جوگیر شدم والا نمدونستم باد میکنه

الانم عادت کرده به همین مارک

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه کردم دخترم اونت داشت عالی بودجوگیر شدم والا نمدونستم باد میکنهالانم عادت کرده به همین مارک

یعنی چی باد میکنه منظورت نمیفهمم؟ همون اونت بده یکم قطره آهن لیپوزوفر اگه داری بزن سرش شیرین بشه خوشش میاد میگیره. هیچی مثل اونت نمیشه

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

این مال دختر من😍

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
یعنی چی باد میکنه منظورت نمیفهمم؟ همون اونت بده یکم قطره آهن لیپوزوفر اگه داری بزن سرش شیرین بشه خوش ...

ببین این دو تا سایزشون ۰-۶ ماهه آبیه بعد یک ماه استفاده س ببین چجوری شده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

ببین این دو تا سایزشون ۰-۶ ماهه آبیه بعد یک ماه استفاده س ببین چجوری شده

چه بد. کاش بتونی بازم به همون اونت عادتش بدی