2777
2789
عنوان

پی پی برادرزادته

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عرضه نداشتم بگم حتی اگر این جواب به ذهنم میرسید

باید به خنده می گفتی که اون احمق پشت سرت پیش داداشت حرف نزنه، من بودم حتما گلایه به داداشم می کردم می گفتم خواهرزنت هم میاد زنت اینجوری بی ادبی می کنه یا ما شانس نداریم

باید به خنده می گفتی که اون احمق پشت سرت پیش داداشت حرف نزنه، من بودم حتما گلایه به داداشم می کردم م ...

خواهر زنش هر وقت میاد که دست مبل براش عوض میکنن......متاسفم برای خودم

خواهر زنش هر وقت میاد که دست مبل براش عوض میکنن......متاسفم برای خودم

اگه با دعوت هم بری ببخشید خیلی بی عزت نفسی، حتما حتما زنگ بزن به برادرت گلایه کن در آخر هم بگو لطفا منو دعوت نکن خونه تون چون جایی که بی عزتم کنن نمیام

اس ام اس میدم بش، توانایی قشنگ صحبت کردن رو ندارم

اره ولی حتما بهشون بگو علم غیب ندارن که بدونن ناراحت شدی یا نه، این دفعه حرفت رو نزنی دفعه دیگه دور از جونت پی پی خودش رو میگه زنیکه بیشعور

اره ولی حتما بهشون بگو علم غیب ندارن که بدونن ناراحت شدی یا نه، این دفعه حرفت رو نزنی دفعه دیگه دور ...

نه کاملا عمدی بود و همه حتی دختر هفت ساله هم متوجه شد ناراحت شدم، روی مشت هاش از سفره رفت عقب..دیدی بچه ها سر و شونه هاشونو میدن عقب سر سفره که دیگه نمیخوریم، همین کارو کرد

نه کاملا عمدی بود و همه حتی دختر هفت ساله هم متوجه شد ناراحت شدم، روی مشت هاش از سفره رفت عقب..دیدی ...

بگو درد و بلات بخوره تو سر مادرت بی شعورت

چقدر بعضیا می تونن بی شرف باشن، دسمنم هم مهمونم باشه من بهترین پذیرایی رو می کنم تا با خاطره بد ازم نره خونه شون

بگو درد و بلات بخوره تو سر مادرت بی شعورتچقدر بعضیا می تونن بی شرف باشن، دسمنم هم مهمونم باشه من بهت ...

میدونی هی دارم شخم میزنم ببینم تو این هفت هشت ده سالی که عروسمون بوده کلا من به این بدی کردم که مثلا تلافی باشه؟؟ نکردم باور کن...به خودم میگم شاید با هم دعوا داشتن اینطوری تلافیشو سر من بدبخت دراورده...آدما خیلی عجیب شدن، ترسناکن

میدونی هی دارم شخم میزنم ببینم تو این هفت هشت ده سالی که عروسمون بوده کلا من به این بدی کردم که مثلا ...

عزیرم اصلا ربطی به بدی یا خوبی اینا نداره، شعور و شخصیت نداره، منم دل خوشی از خانواده شوهر ندارم ولی بخدا میان از خانواده خودم بیشتر بهشون می رسم که با خاطره خوش ار خونه ام برن 

بازم میگم حتما حتما به داداشت گلایه کن، چون اگه نگی زن داداشت میگه این که ساده است بزار هر بی ادبی دلم می خواد بکنم این که نمی فهمه 

منک نفنیدم.. گنگ گفتی.... بقیه میدونستن، دست بچه به غذاخورده،، بعد برا همین گفت پی پی؟؟؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

2810