2777
2789

بیا هوش مصنوعی: 😂

بهار، فصلی است که با خود زندگی و شادابی را به ارمغان می‌آورد. این فصل، آغاز دوباره‌ی طبیعت و تجدید حیات است. درختان با شکوفه‌های رنگارنگ خود، زمین را به یک بوم هنری تبدیل می‌کنند و گل‌ها با عطر و رنگ‌های دل‌فریب، دل هر بیننده‌ای را می‌ربایند.

با آمدن بهار، روزها طولانی‌تر و هوا گرم‌تر می‌شود. پرندگان با آوازهای خوشایندشان به استقبال روزهای جدید می‌آیند و انسان‌ها نیز تحت تأثیر این تغییرات، انرژی و شور و شوق بیشتری را احساس می‌کنند. بهار، زمانی است برای شروع‌های نو؛ بسیاری از افراد در این فصل تصمیم به تغییرات مثبت در زندگی خود می‌گیرند.

در فرهنگ‌های مختلف، بهار نماد امید و تجدید حیات است. جشن‌ها و مراسم‌هایی مانند نوروز در ایران، باستانی‌ترین جشن بهاری، نشان‌دهنده‌ی اهمیت این فصل در زندگی انسان‌هاست. مردم در این زمان به خانه‌تکانی و آماده‌سازی برای سال نو می‌پردازند و با خانواده و دوستان دور هم جمع می‌شوند.

بهار همچنین فرصتی است برای پیوند دوباره با طبیعت. پیاده‌روی در پارک‌ها، سفر به طبیعت و لذت بردن از زیبایی‌های آن، تجربه‌هایی هستند که در این فصل بیشتر از هر زمان دیگری ارزشمندند. 

در نهایت، بهار یادآور این است که پس از هر زمستانی، روزهای روشن و شاداب خواهند آمد. این فصل ما را به یاد می‌آورد که زندگی همیشه در حال تغییر است و هر پایان، آغاز جدیدی را به همراه دارد.

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکهههه اگر نویسی نیستت

بیا

اگر بهار نمی‌آمد، زندگی چگونه بود؟ شاید روزها همیشه سرد و بی‌روح می‌ماندند و زمین زیر برف و یخ مدفون می‌شد. درختان بدون شکوفه‌های زیبا، تنها سایه‌هایی از خود باقی می‌گذاشتند و گل‌ها هرگز رنگ و عطر زندگی را به دنیا نمی‌آوردند.

اگر بهار نمی‌آمد، پرندگان آواز نمی‌خواندند و آسمان همیشه خاکستری می‌ماند. ما هیچ‌گاه از شنیدن صدای خوش‌آهنگ پرندگان در صبح‌های بهاری لذت نمی‌بردیم و شاید هیچ‌گاه یاد نمی‌گرفتیم که چگونه می‌توان با طبیعت ارتباط برقرار کرد.

اگر بهار نبود، انسان‌ها نیز به اندازه‌ی کافی شاداب و پرانرژی نمی‌شدند. جشن‌ها و مراسم‌های نوروزی که با آمدن این فصل برگزار می‌شود، هرگز وجود نداشتند. ما هیچ‌گاه دور هم جمع نمی‌شدیم تا سال نو را جشن بگیریم و با یکدیگر تجدید پیمان کنیم.

اگر بهار نمی‌آمد، ما نمی‌توانستیم زیبایی‌های طبیعت را درک کنیم. پیاده‌روی در پارک‌ها، چیدن گل‌ها و لذت بردن از هوای مطبوع بهاری، همگی تجربه‌هایی هستند که با آمدن این فصل به ما هدیه می‌شوند. اگر بهار نبود، شاید هرگز نمی‌دانستیم که زندگی چقدر زیبا و شگفت‌انگیز است.

بهار، فصل امید و نوید است. اگر این فصل نبود، ما از یادگیری درس‌های زندگی محروم می‌شدیم؛ درس‌هایی چون صبر، تجدید حیات و شروع دوباره. پس بیایید قدر بهار را بدانیم و از زیبایی‌های آن بهره‌مند شویم. اگر بهار بیاید، ما نیز باید قلب‌های خود را برای عشق و زندگی جدید باز کنیم.

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم..