2777
2789

تقریبا ۱۳۰ ت درمیاد

چون خودم همش میخواستم بدونم چقدر درمیاد گفتم در جریان قیمت امسال باشید

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

ممنون . بند ناف خودش چند در میاد ؟سیسمونی که تا حد زیادی بستگی به سطح مالی داره . مثلا یکی تخت می‌خر ...

بندناف درمیاد ۱۱.۵

کلا خیلی هم اخه چیزی نخریدم اینقد زیاد شد

احساس میکنم لباساش کمه

اسباب بازی هم هیچییی نخریدم

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بندناف درمیاد ۱۱.۵کلا خیلی هم اخه چیزی نخریدم اینقد زیاد شداحساس میکنم لباساش کمهاسباب بازی هم هیچیی ...

😔 گرونیه دیگه . برای نوزاد میگن چون رشدش سریعه لباس سایز کوچیک زیاد نباید خرید . درواقع یه بچه هرماه احتیاج به خرید لباس داره . و با شیر و پوشک و کلی جزئیات که الآن خودت بهتر میدونی ماهی ۵میلیون حداقل باید کنار گذاشت .

من تازه هفته ۷ بارداری هستم 😄 دوس دارم جنسیتشو بدونم خورد خورد وسایلشو بخرم . راستی برای لباس نوزاد دی جی کالا هم نگاه کن قیمتش نسبت به بازار بهتره .

بندناف درمیاد ۱۱.۵کلا خیلی هم اخه چیزی نخریدم اینقد زیاد شداحساس میکنم لباساش کمهاسباب بازی هم هیچیی ...

بند ناف چیه؟

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
ذخیره خون بند ناف نشنیدید تاحالا🙄😐

نه 

واسه چی

شنیدم جفت رو فریز میکنن واسه سلولای بنیادیو اینا 

میشه ی توضیح بدی

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
ذخیره خون بند ناف نشنیدید تاحالا🙄😐

وقتی استارتر کامل توضیح نمی ده واسه کاربرا ابهام پیش میاد 

اگر مثل شما می گفت ذخیره خون قبلش همه متوجه می شدن 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
نه واسه چیشنیدم جفت رو فریز میکنن واسه سلولای بنیادیو اینا میشه ی توضیح بدی

تو هر شهر مراکزی هست ک میتونید قبل زایمان درخواست بدید برای ذخیره خون بند ناف نوزادتون

بند ناف حاوی سلولهای بنیادیه ک نامیرا هستن و هرگز پیر نمیشن

در درمان خیلی از بیماری ها هم موثرن

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
تو هر شهر مراکزی هست ک میتونید قبل زایمان درخواست بدید برای ذخیره خون بند ناف نوزادتونبند ناف حاوی س ...

کاش قبلا کسی به ما می‌گفت من انجام میدادم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪