2777
2789
عنوان

باردارم خواب دیدم پسره بچم و اونجاش رو هم دیدم کوچولو وسفید بود

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خواب دیدم بچم دختره الان ۸ هفتم زیاد رو خواب نباید حساب کنی عزیزم چون تو زمان هوشیاری خیلی به این موضوع فکر می‌کنیم باعث میشه خوابشو ببینیم هرچی باشه امیدوارم سالم باشه من که برام فرقی ندارم فقط سالم باشه و زیبا

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه از علاعمت بگی که پسر بوده

سردرد داشتم زیاد سه ماه اول بارداری  گر میگرفتم خیلی پاهام معمولا خیلی داغ میشد شبا    دلم چیزای شیرین و خامه ای میخواست مدام مث کیک تولد 😁  بی خواب شده بودم  خیلی کم خوابم میومد  تپش قلبم تند شده بود  از لبنیات متنفربودم    سوزش سرمعده زیاد داشتم 

از چای متنفربودم 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

منم خواب دیدم بچم دختره الان ۸ هفتم زیاد رو خواب نباید حساب کنی عزیزم چون تو زمان هوشیاری خیلی به ای ...

انشاله اما من‌چون دوتا دختر دارم خیلی هم راضیم دوتابچهامو دارم ولی خب ادمیه دلش میخاد دیگه منم دوست دارم ی پسرم داشته باشم

سردرد داشتم زیاد سه ماه اول بارداری گر میگرفتم خیلی پاهام معمولا خیلی داغ میشد شبا دلم چیزای شیر ...

عه  من انگار اینجوری نیستم 

منتها سر بچه های قبلیم تا غذا میخوردم زود انگار میخاست از معدم بیاد بیرون زود دراز میکشیدم ک نیارمش بیرون  ولی الان تا گرسنم میشه بزاق دهانم زیاد میشه و حالت تهوع و زود زود گرسنم میشه هم سردم میشه هم گرمم  با ی ذره هوای سرد لرز میکنم با ی ذره هوای گرم نفسم میگیره نفس کشیدنم شب صدادار تر شده حالا نه زیاد ولی کمی 

بعد موهای زاعد صورتم رشد کمی بیشتر شده هم شیرینی دوست دارم هم شوری ترشی  و قبلا برای بارداری های قبلی اصلا همه غذاها رو میخوردم الان برنج تازه فقط بمونه انگار نمیتونم بخورم و خورشتی بیشتر میتونم 

حالت تهوعم از بعد از ظهر ببعد اینا بیشتره  خوابم خیلی زود خسته میشم ولی وقتی کارا رو انگام میدم پر انرژیم خوش خوابم ولی وقتیم بیدارم پر انرژیم البته کلا خوش خواب بودم

انشاله اما من‌چون دوتا دختر دارم خیلی هم راضیم دوتابچهامو دارم ولی خب ادمیه دلش میخاد دیگه منم دوست ...

میدونم چی میگی عزیزم آدم از هر دو جنسیت دلش میخواد داشته باشه امیدوارم شما هم همون بشه که دلت میخواد فقط جلوی اطرافیان خودتو مشتاق پسر نشون نده یا جلو شوهرت خودتم هی به پسر فکر نکن یه وقت نمیشه تو ذوقت میخوره و حرف اطرافیان اذیتت میکنه اون وقت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هنوز به خاتواده شوهرم نگفتم باردارم

خوب کاری کردی هروقتم گفتی بگو برام هیچ فرقی نداره چی باشه هرچی باشه عزیزه از الان اینجوری بگو تا دهنشون بسته بمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810