2777
2789
عنوان

باردارم خواب دیدم پسره بچم و اونجاش رو هم دیدم کوچولو وسفید بود

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 51 پست
پسره

اخه برای اون دپتا دخترام خواب بچه میدیدم ولی چیزی نه ک جنسیت معلوم باشه ولی اینو کامل دوبار خواب دیدم و حتی کامل مشخص بود پسره از چیز برای همین دوستان میگن چرا با جزعیات میگی در ضمن نوزاد انقدر پاکه ک اصلا نباید ذخن به چیز بدی بره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین تایپینگ قبلیم هست من به نظر همتون احترام میزارم ولی من سیصدو پنجاه میلیون خرج کردم و ای وی اف و انتقال جنین خارج رحمی و حتی گفتن شما کلا باردار نمیشید نه خودت و نه همسرت دوست داشتم پسر داشته باشم .و حتی تخمک اهدایی گرفتم جنین تشکیل نشدو یهو طبیعی بعدش شدم دلم میخاد پسر باشه ولی بازم رضای خدا 

ببین تایپینگ قبلیم هست من به نظر همتون احترام میزارم ولی من سیصدو پنجاه میلیون خرج کردم و ای وی اف و ...

چندتا دختر داری ؟ 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

یعنی اینم دختره؟

چمیدونم من باردار بودم خواب دیدم یه دختر زاییدم  ب مامانم گفتم اسم چیه گفت هدیه    ماه بعد تعین جنسیتش  بچه پسر بود 

سر دومی هم خواب دیدم دوقلو دختر زاییدم   پسر بودباز 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

میشه از علاعمت بگی که پسر بوده

تو چون ضمیر ناخوداکاه ذهنت ب پسر خیلی فکر میکنه یا کرده  خواب دیدی این خوابت اصلا تعبیر نداره 

2810