2777
2789
عنوان

برا دلمه بادنجون پوستشو بگیرم

49 بازدید | 8 پست

 برا پخت همینجور خام ، شکم پرش میکنیم یا یه بخار میدین؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
من گوجه و فلفل دلمه و بادمجونو خام میزارم....فقط اگه برگ باشه میزارشم بجوشه تا رنگش تغییر کنه

پوست بگیرم؟ بعد تو سس میذاری؟ یا مث دلمه برگ دم میزنی؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پوست بگیرم؟ بعد تو سس میذاری؟ یا مث دلمه برگ دم میزنی؟

نه پوست نمیگیرم...میشورم سرشونو جدا میکنم داخلشونو خالی میکنم و مواد دلمه میریزم و سرشونو میزارم...بعد سس دلمه که درست میکنم میریزم روش تا دم بکشه که سسه سلیقه ای هستش من رب و ابغوره و اب میجوشونم مثلا مامانم سرکه و شکر و شیره ...دیگه اون به ذائقه خودتون بستگی داره

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
درضمن خام بزار بپزه بپزی له میشه نمیتونی راحت پرش کنی سسشم رب تفت داده و ادویه و اب جوش

فدات مرسی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
نه پوست نمیگیرم...میشورم سرشونو جدا میکنم داخلشونو خالی میکنم و مواد دلمه میریزم و سرشونو میزارم...ب ...

ممنون عزیزم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز