2777
2789
عنوان

برا دلمه بادنجون پوستشو بگیرم

49 بازدید | 8 پست

برا پخت همینجور خام ، شکم پرش میکنیم یا یه بخار میدین؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
من گوجه و فلفل دلمه و بادمجونو خام میزارم....فقط اگه برگ باشه میزارشم بجوشه تا رنگش تغییر کنه

پوست بگیرم؟ بعد تو سس میذاری؟ یا مث دلمه برگ دم میزنی؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پوست بگیرم؟ بعد تو سس میذاری؟ یا مث دلمه برگ دم میزنی؟

نه پوست نمیگیرم...میشورم سرشونو جدا میکنم داخلشونو خالی میکنم و مواد دلمه میریزم و سرشونو میزارم...بعد سس دلمه که درست میکنم میریزم روش تا دم بکشه که سسه سلیقه ای هستش من رب و ابغوره و اب میجوشونم مثلا مامانم سرکه و شکر و شیره ...دیگه اون به ذائقه خودتون بستگی داره

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
درضمن خام بزار بپزه بپزی له میشه نمیتونی راحت پرش کنی سسشم رب تفت داده و ادویه و اب جوش

فدات مرسی

نه پوست نمیگیرم...میشورم سرشونو جدا میکنم داخلشونو خالی میکنم و مواد دلمه میریزم و سرشونو میزارم...ب ...

ممنون عزیزم