2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم ۴۰سالمه ولی اصلا عدد و رقم برام مهم نیست و همیشه میگم من تو ۲۰سالگی گیر افتادم ولی واقعیت ...

اون که صد درصد اما روحیه و سبک زندگی سن بدنو بشدت پایین میاره،من الان قیافم واقعا در حد همون۲۰ ساله اصلا سنم بهم نمیخوره بدنمم با ورزش و سالم خوری سالم نگه میدارم که روند پیریو کند کنم اما چیزی نیست که نخوام پیر بشم اتفاقا بنظرم هر سنی جذابیت خودشو داره

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

۳۸ به نظرم دیگه واقعاااا بچه نیس غیر اینکه عقب ماندگی داشته باشه😐

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
توسایت اینمدلیه تازه ۳۸باید عروس ونوه داشته باشه 😂

منظور اینه که یه زن 38 ساله این قابلیتو داره که مادربزرگ باشه نه اینکه الزاما باشه، مثلا یه دختر 18 ساله هرگز نمیتونه مادربزرگ باشه چون پتانسیلشو نداره

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

چؤن به نظرم زیر ٤٠ سال چون عقل انسان کامل نیست بچس

نه... تا نهایت بیست سالگی از لحاظ عقلی کامل نیست.. 

سی و هشت سالگی هم از نظر تحصیلات و عقلی کاملا مناسبه.. حالا چیشد که فکر میکنی زیر چهل سال بچن؟ 

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

خوب الان من دقیق ۴۰ سالمه ایا بچم یا نه؟؟؟؟🤣🤣🤣🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
چؤن به نظرم زیر ٤٠ سال چون عقل انسان کامل نیست بچس

شاید آدمای اطرافت عجیبن که باعث شدن این نظرو داشته باشش 

ادما تا ۴۰سالگی نصف راه زندگیشونو رفتن یعنی باید تو این سن یه دستاوردهایی داشته باشن که بقیه عمرشون وابسته  به اوناست 

چطور میگی زیر ۴۰هنوز بچه است 

شاید موردی که تو دیدی اینحوری بوده واقعا و به اندازه سنش رشد عقلی نمرده 

ولی این طبیعی نیست که یه ۴۰ساله بچه باشه 

حتی یه ۲۰ساله هم باید اندازه یه ۲۰ساله رشد عقلی کرده باشه و خیلی بچه نباشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
۳۸ به نظرم دیگه واقعاااا بچه نیس غیر اینکه عقب ماندگی داشته باشه😐

اینحا همه چهل ساله ها بچه هستن 

۱۵ ساله ها آدم بزرگ هستن چون اندازه چهل ساله میفهمن 

نمی‌دونم چرا اینجا همه چی رو قاطی میکنن 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آدم ۲۰ ساله کودکه‌ مامان من ۱۹ ازدواج کرده ۲۰ سالش بوده من اومدم دنیا پدرمم همش ۲۱.۲۲ سالش بوده این ...

مثل خری که عر عر کنه ففط ادای روشنفکرای قرون وسطای اروپا رو درمیارن، مه ک اونم خیلی ساله بین خودشون منسوخ شده

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی