2777
2789

جدا شدم  ولی خب اصلا کسی باورش نمیشه ازدواج کرده باشم 

بعد این با هدف ازدواج اومد کلا آبرومم برد تو در و همسایه میومد در خونه دیدنم و ...  عمو هام همسایمونم خانواده اونم در جریان ارتباطش با من هستن الان میگم بیا خواستگاری بهم میگ مادرم مریضه باید راضیش کنم مادرشم میگ ابو الفضل بخواهد ما مشکلی نداریم هی میگه ۲۰  میام هی ۳۰ همش الکی منم بلاکش کردمم کلی هم میاد در خونه زنگ محلش نمیدم نمیدونم کارم خوبه یا نه من واقعا دوستش دازم ولی موقعی قصدش فقط سواستفاده بود چکار میکردم؟؟ نمیدونم دلم میگ جوابش بده ولی میگم چرا چرا وقتی قصدش ازدواج نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب مادرش کفته که راضیه پس مشکلش چیه مگه همینو نگفتی تو نوشتت؟

مشکلش نمیدونم الکی همش قول میده ۱۵ بیاد یا ۲۰ یا ۳۰  به نظرم میخواهد وقتش بگذرونه الکی به من قول ازدواج میده منم اولاش باور میکردم عمومم اینا میپرسیدن میگفتم میخواهد بیاد خواستگاری نامزدم  حالا موندم چی بگمشون میگن چرا نیومد 

مشکلش نمیدونم الکی همش قول میده ۱۵ بیاد یا ۲۰ یا ۳۰ به نظرم میخواهد وقتش بگذرونه الکی به من قول ازد ...

بنظرمنم میخواد سربدوعونه ورنه میومد

فکر کنم روابطتون ازاد بوده رابطه داشتی؟ج.ن.سی

اره ۳ و۴‌باری پیش اومد

به نظرم بخاطرهپین خیالش راحت بوده که نیازی به ازدواج نداره چون دیگه رابطه هم میتونه داشته باشه حالا هرچند کم به نظرم رو تصمیمت بمون چون اگه بخوادت پا پس نمیکشه ولی بعید میدونم برای ازدواج بخواد 

الان دیگه پسرا تن پرور شدن  البته بازم شرایطو دقیق نمیدونم انشالله که مشکلت حل بشه

2810