2777
2789
عنوان

عکس های مسافرتمون کلی 🖼️🖼️☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 27033 بازدید | 230 پست
فداتشم خداروشکر آدمیزاد انگار نافش با غصه بریده شده هرچقدرم از بیرون عالی به نظر برسه یه چیزی داخل ز ...

دقیقا عزیزم مطمئن باش هیچ کس بی غم نیست به من ثابت شده انشالا همیشه غرق خوشی و شادی باشی ❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای دلت پاکت خیلی به من لطف داری قربونت برم باعث افتخاره که دنبالم میکنی از نظرای ارزشمدت استفاده م ...

سلام خواهر گل شبتون آروم  😍🌹 

همونحور ک حدس زده بودم هم مهربان هستین هم متشخص 

اینو جدی دارم میگم من در گفتن  صراحت دارم 

هر دو این ویژگی ها رو دارین شما 

گلم این نظر محبت شماست ک من رو پاک می‌بینید وگرنه اصلا اینجور نیست 😊 

زندگی صحنه نبرد هست و همیشه اونجوری ک باب میل ما هست پیش نمیره فقط باید قوی بود و خسته نشین ک بر مشکلات پیروز بشیم ، خود من هم همیشه دست به گریبان مشکلاتی هستم ولی همیشه از استادم آموزش دیدم در حال خودسازی باشم و خیلی جواب گرفتم 

از استادم آموزش دیدم تا جایی ک در توان دارم مثبت فکر کنم بشدت تاکیید داشتن ک افکار مثبت و منفی جذب زندگی انسان میشه اگر اتفاقی در زندگی می‌کنه ما دائم مثبت فکر کنیم و خودمون رو وادار کنیم ک ذهنمون عادت کنه ب مثبت نگری قطعا و صد در صد مثبت اتفاق خواهد افتاد در زندگی و متاسفانه برعکسش هم درسته ... پس بخاطر همین همیشه باید سعی کرد مثبت اندیشی کنیم 

من مطمعنم شما موفق میشین ، احساسم اینو بهم میگه 

من هم باعث افتخارمه دوستان خوبی مانند شما در سایت پیدا کردم 🌷🌷🌷🌷🌷♥️♥️😍😍

سلام خواهر گل شبتون آروم 😍🌹 همونحور ک حدس زده بودم هم مهربان هستین هم متشخص اینو جدی دارم میگم من ...

ممنونم عزیزم تمام حرفاتو قبول دارم که من خودم به قانون جذب و کاینات اعتقاد دارم همین طور به کارما که هر عملی عکس العملی داره 

💕❤️😘

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

سلام عزیزم خوبی همیشه به گردش و شادی باشی گلم .عزیز یه قرص پیشگیری بارداری بهم معرفی می‌کنی یادمه قبلن گفته بودی حداقل عوارض ال دی رو نداشته باشه برام .ال دی میخورم به حدی عصبی میشم پاچه میگیرم فقط 🤭

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
سلام عزیزم خوبی همیشه به گردش و شادی باشی گلم .عزیز یه قرص پیشگیری بارداری بهم معرفی می‌کنی یادمه قب ...

سلام عزیزم قرص روکین خوبه کم عوارض اگر نبود سیپرترون کامپاندم خوبه

فدات بشم گلم انشالله همیشه در حال پیشرفت باشی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤗🌷♥️

💕❤️

سلام عزیزم قرص روکین خوبه کم عوارض اگر نبود سیپرترون کامپاندم خوبه

ممنونم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
عکس خودم و همسرم

همیشه به گردش وخوشی هاتون پایدار

میگم چقدر خوبه که همسرتون بعد از جراحی خودش رو حفظ کرده یکی از آشنایان ما آقاهه هم تیپ همسر شما بود بعد از مدتی از جراحی چاقی رها کرد خودش رو الان برگشته سر جاش دوباره نزدیک ۱۶۰کیلو شده 

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!
همیشه به گردش وخوشی هاتون پایدارمیگم چقدر خوبه که همسرتون بعد از جراحی خودش رو حفظ کرده یکی از آشنای ...

مرسی عزیزم 

اره اخه اگرم بخواد نمیتونه مثل قدیم غذا بخوره معده پس میزنه حجم زیاد غذارو

2810