2777
2789
عنوان

عکس های مسافرتمون کلی 🖼️🖼️☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 27033 بازدید | 230 پست
منم خیلی خیلی از شما خوشم اومده عزیزم دل ب دل راه داره تاپیک هاتو دنبال میکنم ، یه حالت خاصی داره نم ...

فدای دلت پاکت خیلی به من لطف داری قربونت برم باعث افتخاره که دنبالم میکنی از نظرای ارزشمدت استفاده می‌کنم 😘❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خب همین شد ۹ تومان خیلی هم تازه انچنانی نیست شبی ۹ تومان

عزیزم خیلی گرون گفتن

از سایت جا با ما ازین به بعد رزرو کن

ماهم تابستون رامسر بودیم تو تابستون گرون ترم هست

امیدوارم حال دلت همیشه خوش باشه

کار همسرتم دیگه فراموش کن

سعی کن جنبه های مثبتش و ببینی و تمرکز و روی نکات مثبت زندگی بذاری

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی گرون گفتناز سایت جا با ما ازین به بعد رزرو کنماهم تابستون رامسر بودیم تو تابستون گرون ترم ...

سلام قشنگم اره خودمم احساس می‌کنم گرون گرفته کلا نمی‌دونم چرا میریم شهرستان وقتی متوجه میشن تهرانی هستیم میخوان ببخشید پول خون باباشون از آدم بگیرن 

باورت میشه برا دخترم اسباب بازی خریدیم همسرم میگه دیدم اتکیت قیمت رو جعبه رو کند فکر کرد من ندیدم بعد گرون تر حساب کرد 😑😑

مید‌ونی که تا ابد قابل فراموش شدن نیست فقط برات کمرنگ میشه💕❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
سلام قشنگم اره خودمم احساس می‌کنم گرون گرفته کلا نمی‌دونم چرا میریم شهرستان وقتی متوجه میشن تهرانی ه ...

اره واقعا انگار از یه سیاره دیگه ایم😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چه کار زشتی کرد 

قربونت برم متوجهم همیشه باهات میمونه ولی سعی کن بزاریش تو یه صندوقچه ته قلبت و درشم قفل بزنی... 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
وقتی دختر قدبلند بهت پا نمیده:

دیس😂

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

اره واقعا انگار از یه سیاره دیگه ایم😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️چه کار زشتی کرد قربونت برم متوجهم همیشه ب ...

فدات 💕❤️ دارم سعی می‌کنم همین کاروکنم

من ۴۸ ساله ام

سلام هزیزم طبق حرف هاتون فهمیدم خانم فهمیده و دانایی هستید میشه لطف بهتون درخواست بدم

در یک موردی منو راهنمایی کنید🙏

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

عزیزم الان که میخوای زندگی کنی پس نباید آنقدر اون موضوع تو ذهنت تکرار کنی چون اینجوری فقط حال خودت بد میشه باعث میشه از چیزی لذت نبری هر موقع این افکار اومد سراغت به همین خوبی های همسرت که میگی فکر کن از کلمات منفی هم اصلا استفاده نکن با خودت تکرار نکن که همش یادمه از ذهنم نمیره و...سعی کن فعالیت بدنی خودت بیشتر کنی ورزش کنی به چه هنری علاقه داری اون ادامه بدی از آدم های که انرژی منفی هستن دوری کن  امید وارم که از این لحظه دیگه هیچ وقت فکر اون موضوع نباشی و تمام لحظه هات پر از شادی و اتفاقات خوب باشه ❤️

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
سلام هزیزم طبق حرف هاتون فهمیدم خانم فهمیده و دانایی هستید میشه لطف بهتون درخواست بدمدر یک موردی منو ...

سلام عزیزم لطف شماست بله خواهش میکنم اگر بتونم حتما.

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

عزیزم الان که میخوای زندگی کنی پس نباید آنقدر اون موضوع تو ذهنت تکرار کنی چون اینجوری فقط حال خودت ب ...

بله عزیزم همه همین حرفای شمارو‌میزنن اما الان جالب بود حتی خواستم زنگ بزنم به روانپزشک بگم من واقعا دیگه فکرشو نمیکنم اما نمی‌دونم چرا خواب های درمورد خیانت این چیزا زیاد مییبینم همین امروز صبح خواب دیدم باز همسرم به یه خانم دیگه پیام داده بود آنقدر تو خود خواب جیغ زدم وقتی از خواب بیدار شدم اصلا سرم درد می‌کرد جون خواب هام خیلی واقعی جلوه میکنه برام چند‌قت پیش هم بدون اینکه فکری کرده باشم بازم خواب دیدم درهمین مورد واقعا وقتی بیدار میشم حالم بد میشه 

بله عزیزم همه همین حرفای شمارو‌میزنن اما الان جالب بود حتی خواستم زنگ بزنم به روانپزشک بگم من واقعا ...

چون در طول بهش فکر می‌کنی ناخودآگاه تو ضمیرت رفته اصلا نه این موضوع کلا راجب مشکل دیگه هم وقتی همش به خودت یاداوری کنی هر چیز ربط به اون موضوع بدی یا از کلمات که همش تو ذهنمه هر کار میکنم یادم نمیره و...استفاده کنی  خود این کلمات خیلی تاثیر داره ایشالله که از امروز حال دلت عالی باشه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
چون در طول بهش فکر می‌کنی ناخودآگاه تو ضمیرت رفته اصلا نه این موضوع کلا راجب مشکل دیگه هم وقتی همش ب ...

اره خودمم فکر می‌کنم رفته تو ضمیر ناخوداگاهم جون تا قبل این موضوع حتی طی این سال‌ها یکبارم از ابن مدل خواب هام ندیده بودم 

ممنون‌ عزیزم 💕❤️

خب همین شد ۹ تومان خیلی هم تازه انچنانی نیست شبی ۹ تومان

عزیزم این دیگه از اون حرفا بودا،مگه میشه کلبه سوئیسی توی این فصل شبی 9 تومن باشه.

ما خودمون گیلان ویلا داریم.اما اردیبهشت برای تنوع رفتیم رامسر کلبه سوئیسی گرفتیم شبی 4 تومن استخردار.

الان که دیگه قیمتا مفت شده چون شمال سرده کسی نمیره فعلا

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷
عزیزم این دیگه از اون حرفا بودا،مگه میشه کلبه سوئیسی توی این فصل شبی 9 تومن باشه.ما خودمون گیلان ویل ...

دروغ ندارم بگم میخوای شماره بدم زنگ بزنی اگر شک داری 

عزیزم این دیگه از اون حرفا بودا،مگه میشه کلبه سوئیسی توی این فصل شبی 9 تومن باشه.ما خودمون گیلان ویل ...

کجا قیمت ها مفت شده زیر ۶ تومان شما ویلا پیدا نمیکنی

2810