2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره کند خوانم هستم مثلا ذهنم هنش مشغوله ۴۰ تا تستو تو ۴ ساعت میزنم مثلا اونم بی کیفیت

ببین دقیقا مثل تو بودم منم.

میدونی چاره‌ ش چیه؟

تا یه ماه فقط تست زماندار بزن.

یعنی حتی آموزشی هم نزن چون الان از لحاظ تمرکز عقبی.

یعنی مثلا ۳۰ تا تست زیست بذار جلوت سی دقیقه تایم بگیر.

بعد به مرور زمان ناخداگاه سرعتت میره بالا بهت قول میدم.

ببین دقیقا مثل تو بودم منم.میدونی چاره‌ ش چیه؟تا یه ماه فقط تست زماندار بزن.یعنی حتی آموزشی هم نزن چ ...

خیلیاشو اشتباه میزنم 

بنظرم این فقط با تمرین زیاد درست میشه نه؟چون تازه شروع کردم تستای خیلی سبزم برام سخته

ببین دقیقا مثل تو بودم منم.میدونی چاره‌ ش چیه؟تا یه ماه فقط تست زماندار بزن.یعنی حتی آموزشی هم نزن چ ...

سر سوالایی هم که بلد نیستی واینستا تو اون سی دقیقه. برو سراغ سوال بعد. انگار که سر جلسه کنکوری.

بعد که تایم تموم شد برگرد اونایی که نشد بزنی بررسی کن

خیلیاشو اشتباه میزنم بنظرم این فقط با تمرین زیاد درست میشه نه؟چون تازه شروع کردم تستای خیلی سبزم برا ...

عزیزم همه چیز به زمان احتیاج داره.

به هیچ عنوان نا امید نشو و سعی کن تا جایی که توان داری ساعت مطالعه‌ت رو بالا ببری.

عزیزم همه چیز به زمان احتیاج داره.به هیچ عنوان نا امید نشو و سعی کن تا جایی که توان داری ساعت مطالعه ...

چشم ببخشید خیلی سوال پرسیدم مرسی ازت🥲❤

دعا کن منم بتونم...خیلی ناراحتم

خیلیاشو اشتباه میزنم بنظرم این فقط با تمرین زیاد درست میشه نه؟چون تازه شروع کردم تستای خیلی سبزم برا ...

من خودم یادمه بعضی وقتا از بیست تا سوال زیستی که میزدم هشتاش غلط بود!

ولی ناامید نمیشدم بعد یه ماه برمی گشتم دوباره تستا رو که میزدم می دیدم از اون هشتا فقط تو یکی دو تاش اشکال دارم انگار بقیه ش رفع شده

چشم ببخشید خیلی سوال پرسیدم مرسی ازت🥲❤دعا کن منم بتونم...خیلی ناراحتم

عزیزم ناراحتی نداره بیین دارم باهات اتمام حجت می کنم.

فردی برنده‌س که در عین تلاش روحیه خودشو حفظ کنه. باور کن یه روزی خوب به این حرفم می رسی. پس قبل از اینکه دیر بشه و بگی این چه کاری بود با خودم کردم از الان بهش برس.