2777
2789

سلام دوستان ميشه كمكم كنين دخترم ٨ماهشه شير نميخوره ولي غذارو خيلي خوب ميخوره چيكاركنم؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
غذا كم
2
50%
شيرديگه ندم
2
50%

اشکالی نداره

توی شیشه شیر براش شیربادوم بریز یا شیر خودتو بریز بخوره

۱۴ ماهگی هم هم شیشه و هم شیر خودتو قطع کن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم خیلی خوبه. خوب بهش غذا بذه. شیر یه کمکی هست. مشکل من این هست که الان نزدیک 2 ساله و شیرو به غذ ...

اره ولي شيرم تا ١سالگي واجبه براش نميخوره ولي عشقه غذاخوردنه اينقدر از شروع تنوع دادم براش عاشق غذا شده از شير زده شده

اشکالی ندارهتوی شیشه شیر براش شیربادوم بریز یا شیر خودتو بریز بخوره۱۴ ماهگی هم هم شیشه و هم شیر خودت ...

اصلا شيشه رو نميزاره نزديك دهنش كنم كه ببينه توش چيه😭😭 خيلي ناراحتم باز حالا شيره خودمو ميگيره يكم ميخوره ول ميكنه

اره ولي شيرم تا ١سالگي واجبه براش نميخوره ولي عشقه غذاخوردنه اينقدر از شروع تنوع دادم براش عاشق غذا ...

فکر می کنم اگر غذا بخورن بچه ها اون قدر مشکل افرین نیست. مهم اینه مواد ضروری رو دریافت کنند. با متخصص اش صحبت کنید اگر خیلی نگرانید 

فکر می کنم اگر غذا بخورن بچه ها اون قدر مشکل افرین نیست. مهم اینه مواد ضروری رو دریافت کنند. با متخص ...

خداكنه دكترش خيلي يدوقت ميده كسه ديگه ايم قبول ندارم همش به اين در اوندر ميزنم كه براش كاري كنم بهتر شيربخوره