2777
2789
عنوان

هزینه غربالگری اول چقدر

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 45 پست
کدوم دکتر ببخشید احمقی گفته!!! من نه تهوع دارم نه هیچ ویار همین دوروز پیش رفتم دکتر تو نزدیک یازده ه ...

راست میگی خدارو شکر بخدا شب وروزم استرس شده این دو هفته 

راستی دوازده هفته بزار پر بشه بعد برو اونجوری جنسیت احتمالی رو بهتر تشخیص میدن 

از اینکه تهوع وویار نداری شاید بچت پسره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هزینه سونو ازادش هفتصد و خرده ای.آزمایش هم همین قیمت

نه سلیم رفتم از من یک وششصد گرفت 

بقیه جاها هم یه تومن 

دکتر دلیری ک حرف آخرو توتهران میزنه چهارتومن 

شاکری یک وسیصد

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
راست میگی خدارو شکر بخدا شب وروزم استرس شده این دو هفته راستی دوازده هفته بزار پر بشه بعد برو اونجور ...

منظورت اینه تو هفته سیزده برم بهتره!؟ اگه اینطوریه دیرتر وقت بگیرم اما تحمل ندارم دوستدارم هر چه زودتر قشنگ ببینمش 

جنسیتش نمی‌دونم اما اصلا تهوع و ویار ندارم وزن هم کم کردم اونم پنج کیلو و بچم وسط شکمم بود

الکی استرس بخودت راه نده ترشح داری !!؟من اوایل ترشح خیلی داشتم 

آها امیدوار شدم 😂همه کم گفتن اخه

نه بابا اونا حتما شهرستانن 

سلیم معروفه ۱۶۰۰

دکتر دلیری ک حرف آخرو میزنه ۴ میلیون 

شاکری ۱و۳۰۰

بقیه جاها یه تومن 

اینا فقط سونو بود 

تازه من آزمایش غربالگری دوممو دیروز دادم ۲ تومن شد 

آزمایشگاه نیلوهم دوتومنه من نزدیک خونمون رفتم شد ۲ تومن

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
نه سلیم رفتم از من یک وششصد گرفت بقیه جاها هم یه تومن دکتر دلیری ک حرف آخرو توتهران میزنه چهارتومن ش ...

منظورت اینه سونو با ازمایشت شد یک و ششصد!!؟

چهارتومن چ خبرههههه

منظورت اینه تو هفته سیزده برم بهتره!؟ اگه اینطوریه دیرتر وقت بگیرم اما تحمل ندارم دوستدارم هر چه زود ...

تا هفته سیزده وقت داری باز خودت صاحب اختیاری 

ترشح داشتم کمی ولی یه روز خون دیدم بعدش تا یه هفته ترشح تیره داشتم شیاف استفاده کردم ترشح قطع شد الان رنگش سفیده 

نه بابا اونا حتما شهرستانن سلیم معروفه ۱۶۰۰دکتر دلیری ک حرف آخرو میزنه ۴ میلیون شاکری ۱و۳۰۰بقیه جاها ...

خب خدارو شکر امیدوار شدم پس همونجا برم تعریفشو زیاد شنیدم مخصوصا گفتن تو دوازده هفته هم جنسیتو درست حدس میزنه

نه آزمایش اولم ۸۰۰ شد سونو فقط یک وششصدآزمایش دومم دیروز دادم دوتومن

بسلامتی عزیزم 😍 پس من باید این هفته رو دوتومن حساب کنم شایدم بیشتر برای سونو و آزمایش و اینکه سونو دادم باید برگه شو ببرم و آزمایش بدم و اینکه ناشتا باشم یا نه.. بلد نیستم اخه

2810