2777
2789
عنوان

هزینه غربالگری اول چقدر

196 بازدید | 45 پست

سلام دوستان ...خواستم ببینم هزینه غربالگری اول بارداری چقدر میشه اونایی که تازه سونو ان تی دادن هزینه شون چقدر شده من زنگ زدم گفت از ۸۰۰تومن تا یک و دویست هست خواستم ببینم برای شما چقدر شده و اینکه پیش دکتر صفورا طاهر برای سونو وقت گرفتم کارش چطوره خوبه؟؟

هزینه سونو ازادش هفتصد و خرده ای.

آزمایش هم همین قیمت

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا واسه من کمتر بود هزینش ب نظرمالبته ک من تقریبا ۲سالونیم پیش رفتم

خب اون موقع هزینه ها کمتر بود الان هم جای دیگه اطلاع ندارم خواستم ببینم هزینه همینقدره یانه

خب اون موقع هزینه ها کمتر بود الان هم جای دیگه اطلاع ندارم خواستم ببینم هزینه همینقدره یانه

همینجوریا باید باشه

اونموقع دوروبر ۴۰۰ بود هرکدوم سونو و ازمایش

فرشته ی من ۲۲ دی زمینی شد😍خوش اومدی نلینم🥰😍❤❤❤❤
جدیدا رفتی !!؟ بمن گفت تا یک و دویست یعنی گرونه!!!

آره، هفته قبل رفتم.

ببین برا من داپلر انجام نداد، طول سرویکس رو هم نگرفت

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
تو شهر ما ۶۰۰ زنعموم رفت من شنبه باید برم صدای قلب از استرس دارم میمیرم

کدوم شهرین که انقد ارزونه و اینکه بیمه قبول میکنن !؟من بیمه ندارم  استرس نداشته باش انشالله بسلامتی گوش کنی و اشک شوق بریزی

[QUOTE=358056828]کدوم شهرین که انقد ارزونه و اینکه بیمه قبول میکنن !؟من بیمه ندارم  استرس نداشته باش انشالله بسل ...[/QUOTE مازندران هستم آره بیمه قبول میکنن بعضی جاها ۸۰۰ هم هست 

خدا از زبونت بشنوم دکتر گفت تهوع شروع شد قلب تشکیل میشه بهم با این حرف استرس داد من اصلا تهوع ندارم هفت هفتمه

آره، هفته قبل رفتم.ببین برا من داپلر انجام نداد، طول سرویکس رو هم نگرفت

من اینایی که گفتی بلد نیستم😂دست خط دکترم هم انقد بده نمی‌دونم چی نوشته انگار نوشته vt و vb در دهه ۱۲  یچیزم اول نوشته که اصلا نمیتونم بفهمم

[QUOTE=358056828]کدوم شهرین که انقد ارزونه و اینکه بیمه قبول میکنن !؟من بیمه ندارم استرس نداشته باش ...

کدوم دکتر ببخشید احمقی گفته!!! من نه تهوع دارم نه هیچ ویار همین دوروز پیش رفتم دکتر تو نزدیک یازده هفته و خدارو شکر ضربان قلبش و شنیدم الکی با این حرفا ترس بدلت راه نده

2810