من سر حرف زدن استرسی ام چون از بچگی مامانم نزاشته زیاد حرف بزنم مهارت ارتباطاتیم پایینه... حالا وقتی که مثلا فرذا قراره به شوهرم چیزی بگم همش اون حرفو با خودم تکرار میکنم و میترسم یادم میره و استرس میگیرم یا مثلا وقتایی که شوهرم خونس نمیدونم درمورد چی حرف بزنم و استرس میگیرم
اقدامم به بارداری ام ۴ ماهه... شایدم همین استرس نمیزاره باردار شم.... چیکار کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی باید ریلکس باشی و پیش خودت فکرکن که خودت ازهمه آدمها سر تری از شوهرت سرتری وهیچکس هیچ عددی نیست اونوقته که اعتماد به نفست بالامیره وراحت حرف میزنی
هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من به بچم سخت نمیگیرم میزارم هر چقد که دلش میخواد بلبل زبونی کنه مامانم از بلبل زبونی خوشش نمیومد منم تو بچگی خیلی زبون باز بودم ولی مامانم حساس بود دیگه الان زبون باژ نیستم😂