2777
2789

من سر حرف زدن استرسی ام چون از بچگی مامانم نزاشته زیاد حرف بزنم مهارت ارتباطاتیم پایینه... حالا وقتی که مثلا فرذا قراره به شوهرم چیزی بگم همش اون حرفو با خودم تکرار میکنم و میترسم یادم میره و استرس میگیرم یا مثلا وقتایی که شوهرم خونس نمیدونم درمورد چی حرف بزنم و استرس میگیرم

اقدامم به بارداری ام ۴ ماهه... شایدم همین استرس نمیزاره باردار شم.... چیکار کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی باید ریلکس باشی و پیش خودت فکرکن که خودت ازهمه آدمها سر تری از شوهرت سرتری وهیچکس هیچ عددی نیست اونوقته که اعتماد به نفست بالامیره وراحت حرف میزنی

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

متاسفانه اکثر مشکلات استرس ریشه در بچگی داره 

ببین استرس تو باردار نشدنت تاثیر داره و اینک باردارم بشی باز استرس داشته باشی خدایی نکرده ممکنه سقط بشه

اول خودتو درمان کن

ورزش..یوگا

اگر ب نتیجه نرسیدی مشاوره

چرا تراپی نمیری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بچه ها عین پدر و مادر میشن شک نکن

من به بچم سخت نمیگیرم میزارم هر چقد که دلش میخواد بلبل زبونی کنه مامانم از بلبل زبونی خوشش نمیومد منم تو بچگی خیلی زبون باز بودم ولی مامانم حساس بود دیگه الان زبون باژ نیستم😂