2777
2789
عنوان

کیا ارشد دانشگاه خوب خوندن تو چهارماه میشه قبول شد یا نخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 34 پست
قصدم بود بزارم سال دیگه ولی پشیمون شدم همینطوریشم دیر کردم حس میکنم خیلی سنم بالاس برای درس خوندن

از همین امسال بخون، ضرر نمیکنی

میری کنکور رو میدی یا میشه یا نمیشه و سال بعد از رقبات جلوتری

محکم بگیر برو جلو

از همین امسال بخون، ضرر نمیکنیمیری کنکور رو میدی یا میشه یا نمیشه و سال بعد از رقبات جلوتریمحکم بگیر ...

باشه عزیزم ❤️ 

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وکیل هستم

خب به سلامتی پس حتما شرکت کن

من 1 سال خوندم قبول نشدم سال بعد نخوندم رتبم 400 شد دانشگاه علم و فرهنگ قبول شدم البته پردیس قم دانشگاه تهران هم قبول بودم ولی گرون میشد نرفتم

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
رفرنس هات باید درست و خوب باشند، من خودم یادمه از یه موسسه خریدم(با اینکه اون رفرنس هایی که سازمان س ...

ای جانم واقعا سخته با بچه آفرین به شما❤️

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
خب به سلامتی پس حتما شرکت کنمن 1 سال خوندم قبول نشدم سال بعد نخوندم رتبم 400 شد دانشگاه علم و فرهنگ ...

شاغلی؟

نه من سنم نرسید آزمون وکالت شرکت کنم ارشد شرکت کردم حقوق خصوصی ترم اخرم

آهان موفق باشی عزیزم

ببخشید تا چه سنی میشه شرکت کرد؟

والا دقیق اطلاع ندارم فکر کنم کانون مرکز تا 40 بقیه کانون ها تا 50 و مرکز وکلا تا 60 سال

اره زمان ما یهو شد 24 منم کم داشتم دیگه شرکت نکردم تا الان سرم به ارشد گرم شد

موفق باشی، ترسیدم تا یه سنی مجاز شده باشه مثل فرهنگیان،بعداین همه سال رفتم حقوق تموم کردم ترسیدم نتونم آزمون شرکت کنم.

برای استخدامی بانکها ۷ماه سنم زیاده حسرت میخورم نمیتونم تو آزمونهاشون شرکت کنم 

موفق باشی، ترسیدم تا یه سنی مجاز شده باشه مثل فرهنگیان،بعداین همه سال رفتم حقوق تموم کردم ترسیدم نتو ...

منم بانک و استخدامی شرکت نکردم یکی دو نفر بیشتر نمیگیرن نمیصرفه اصلا ثبت نام کردنش حسرت نخور همون وکالت بهتره البته من امسال قضاوت هم شرکت کردم چون دیگه خانم هم میگیرن 

موفق باشی 🤝💕

2810