2777
2789
عنوان

سه‌تا نقاشی فانتزی کشیـــدم👀😁تقدیم به سه‌نفر بنگرید

| مشاهده متن کامل بحث + 3512 بازدید | 321 پست
وایییی اسمااااا چ خوشگل کشیدیییی 😲😲😍😍😍😍😍 عالییییی بخدا مثل همیشهخداقوتتتت هنرمند خسته نباشی د ...

😘😘😘😘نظر لطفته گلم 

❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍

توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیدم ☹️☹️🥺ذوق کردم بخدا

عزیزمممم🥹🫂❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
😁😃 چطوری ملکه جااان؟

قربونت خوبم تو چطوری 😊

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

خیلی خوبه نقاشی کردن آدم فکرش آزاد میشه بچه بودم نقاشی میکشدم حالم خوب میشد

❤️❤️🩵🩵 در واقع حتی نمیزاره ادم پیر بشه 

من ۲۰سالمه،هرکی بیاد شاید بگه ۱۶،یا۱۷م

قربونت خوبم تو چطوری 😊

من یجورایی ،بقول ی کاربر،مثل توپ بسکتبالم 

یدفعه بالا یدفعه پایین 

💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️

من یجورایی ،بقول ی کاربر،مثل توپ بسکتبالم یدفعه بالا یدفعه پایین 💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️

ایجانم 

ایشالا که همیشه اون بالا بالاها باشی حال دلت خوب باشه♥️

خدایا دیگه وقتشه بغلم کنی بگی همش دوربین مخفی بود!  #عضو اکیپ سوگولی های سایت  الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🤲🥺😂  اینو 👈🌹دوست عزیزم هدیه داده @محدثه۱۴۰۱   اینو👈🍰رفیق عزیزم هدیه داده @آوا_هسدم   اینو 👈👑خواهر عزیزم هدیه داده  @ملکه۴۵۵منم   اینو👈🧚‍♀️آشنای دوستداشتنی M بهم هدیه داده  من اگر نقاش اولسام سنی قوجاقیمدا چکرم 🫂  اینو👈💎  دوست عزیزم هدیه داده @اوج_آسمان 

خیلییی قشنگن دستمریزاذ😍 تو تاپیک هاتون منوهم تگ کنید ممنون

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
ایجانم ایشالا که همیشه اون بالا بالاها باشی حال دلت خوب باشه♥️

انشالله ،خدا ازدهنت بشنوه🥰🥰 

خیلییی قشنگن دستمریزاذ😍 تو تاپیک هاتون منوهم تگ کنید ممنون

😍😍😍 درخواست دوستی بده 

سلامممبازم مثل همیشه کارات محشره عزیزممم😍😘خیلی قشنگن کارات ایول😍😘میشه برای منم یه نقاشی بکشی؟👈� ...

متولد چند چندی