2777
2789
سهام چیه طلا باید تو دستم باشه دیگه اعتماد به هیچی ندارم

منم اتفاقا چون اعتماد ندارم میخوام جای مطمئن باشه چون تو شهر کوچیک مون قبلا اصلا دزدی نبود خیلییی کم

جدیدا دزدی طلا زیاد شده متاسفانه چه توی خونه چه زورگیری

صندوق طلا بورس هم امنه من تقریبا دوساله گذاشتم .

البته یسری خانم ها میخوان طلاشون تو چشم باشه و بقیه ببیند من اخلاقم اینطوری نیست فقط بخاطر سرمایه گذاری و پس انداز میگم

خدایی پسری؟ خودت درست کردیییی؟ من که سن خر شرکو دارم و دخترم بلد نیستم

بخدا باورت نمیشه فیلمشو آپلود کنم

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اتفاقا چون اعتماد ندارم میخوام جای مطمئن باشه چون تو شهر کوچیک مون قبلا اصلا دزدی نبود خیلییی کم ...

نه بابا طلا تو چشم خوب نیس تو بدبختی مردم

ولی خب بنطرم واسه مهمونی طلا دم دستی باید داشته باشم در حد دستبند انگشتر

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

مگه بیا تو کمر خودم خورده پول بدم دست یک سری افراد ناشناس‌که فردا پولم بخورن؟ خودم میخرم طلا آب شدهه ...

اون که داستانش جداست کلا

وقتی یه عده بدون سواد و با جو جامعه میرن سراغ چیزی که علمش رو ندارن همین میشه .

من سری قبل اصلا توی بورس سرمایه گذاری نکردم بقیه بودن از آشنایان گوش ندادند ... اینکارو کردند رفتند سهام عادی خریدن مثل  پتروشیمی و فولاد و ...

که کلا با خاک یکسان شد .

اگه اون موقع سهام طلا می‌خریدند اصلا ضرر نمی‌کردند چون خود خوده طلاست و فرقی نداره با طلای فیزیکی.

مخصوصا برای کسایی مثل من که پول ریز دارن و نمیدونن چطور با مبالغ کم طلا بخرند عالیه

بعد به یه مبلغی هم رسید دوست داشتی تو دستت باشه و خالی نباشه میتونی بفروشی و طلای فیزیکی بخری با همون قیمت واقعی طلای روز محاسبه میشه