2777
2789
عنوان

بنظرتون فازش چیه شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 91 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب شمایی ک زنشی میگه منو از زنا دور کردی 😐

نزدی شل و پلش کنی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
تو اصفهان یه خانم بخاطر این شوهرشو به خواهرش تبدیل کردهتو گوگل سرچ کنی میاره بهش بگو میخوای دهه آخر ...

باور کن دیگه برام مهم نیس 

انگار هفت پشت غریبس برام 

به جایی رسیدم که وقتی ازم رابطه میخاد میگم برو با همون پولیا بخدا حوصلشو ندارم دیگه اینقدر تلاش کردم برگرده به زندگی نتونستم 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
الان موندم چرا چرند میگه بهش گفتم مگه قبلا پنهانی از این غلطا نمیکردی و خوش بودی الان برو آشکارا انج ...

همش فیلمه 

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
باور کن دیگه برام مهم نیس انگار هفت پشت غریبس برام به جایی رسیدم که وقتی ازم رابطه میخاد میگم برو با ...

بگو بدبخت پولیا برات بلال درست می‌کنند توبه کن دست بردار تا عمرت کوتاه نشده 

ب شمایی ک زنشی میگه منو از زنا دور کردی 😐نزدی شل و پلش کنی

هی نکشیدی نمیدونی من چی میگم 

بایدم برات عجیب باشه 

ولی باور کن کسی رو که خودشو زده به خواب نمیشه بیدار کرد

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
هی نکشیدی نمیدونی من چی میگم بایدم برات عجیب باشه ولی باور کن کسی رو که خودشو زده به خواب نمیشه بیدا ...

بیشعور شوهرت بی لیاقت

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️