مرغ زرشک پلو خود مرغ و دیشب مزده دار کردم نمک زده بودم حواسم نبود الان در حال پخت نمک زدم دیدم وای شور شد آب جوش اضافه کردم با سیب زمینی ولی ده دقیقه بعد خاموش کردم مرغم داشت له میشد حاموش نمیکردم بخاطر این حماقتم مرغم آبکی شد انقدر من همیشه خوب و عالی درست میکردم الان چیکار کنم واسه خوشمزه شدنش زعفران بزنم؟ ادن سیب زمینی ها نپخته در بیارم یا شوری و میگیره به خودش؟😔😔
تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چطوری اخه حواست نبود غذا از رستوران سفارش بده فقط مرغ
آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید💜😊پارسا پسر گلم با امدنت ی بار دیگه من هم متولد شدم.. با امدنت زندگی ام به دو قسمت قبل از تو وبعد از تو تقسیم شد ... من قبل از تو را یادم نمی اید. برا سلامتی پسرم دعا کن ممنون میشمم😊😘
آبش رو بریز دور مرغا رو جدا کن بزار کنار سسش رو بریزدور یکم رب سرخ کن با آب و هویج یا کرفستو فریزر اگر داری یا فلفل دلمه هرچی حتی نخود فرنگی بزار بپزه
بعد برای گرم کردن دم غذا کشیدن مرغ هارو بزار تو اون سس جدید گرم بشن فقط