2777
2789

ارزش نداره

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکم بذار رو پولت برو بدرومی تراپزونی چیزی اون چی داره اخه اه

این تورمون وان میبره فقط. و اینکه من اهل تفریحات خاصی نیستم میخام فقط برم ی هوایی عوض شه. اونجا رو هم ببینم ی خرید هم باشه برگردم. 

من وان نرفتم اما ترکیه چندباری رفتم تو برنامه هام هست وان برم خرید تو ترکیه میرفتم خرید اوناییکه وان ...

آره یکی دو جا برا تفریح داره و بیشتر خرید هس برا همون پرسیدم. خریدش خوبه یا نه.   ب نسبت هزینه ش از استانبول کمتره. 

اونجا ی ریمل ب میلیونی در میاد واست ... ی کت ۱۰ تا ۲۰ تومن واست آب میخوره ... ببین اگ میتونی برو

چه خبره اخه 

بستگی داره سراغ چه برندی بره اخه 

من اهل لوازم آرایش خریدن نیستم اما اردیبهشت انتالیا بودم که گرونتر از بقیه شهرهای ترکیه است با چند تا ایرانی رفتیم خرید اونا رفتن کیسه های بزرگ آوازم آرایشی خریدن میکفتن از ایران خیلی ارزون‌تره 

خودم رفتم از نمایندگی ادیداس یک کتونی جدید رو خریدم پنج میلیون و نیم 

الان سرده اون دسته از عزیزانی ک میگین باید ترکی بلد بود اصلا وان از این خبرا نیست نصقشون فازسی حرف م ...

بهتر من چون نمیخام لختی بگردم برام بهتره الان. خخخ قشنگ هودی شلوار میپوشم. بهونه دارم 

چرا مغلطه میکنی؟؟؟؟؟اتفاقا خیلی هم ایرانیارو دوست دارن ایرانیا اگه نباشن اقتصادشون‌فلج میشه بعدشم هم ...

کی رفتی ترکیه سی سال پیش؟

بله اقتصادشون از صدقه سری ایرانیاست ولی مشکل دارن با ایرانیا 

مردم عادیشونم فارسی بلد نیستن مغازه دارای جاهی توریستی بلدن

اونجا ی ریمل ب میلیونی در میاد واست ... ی کت ۱۰ تا ۲۰ تومن واست آب میخوره ... ببین اگ میتونی برو

وا کی گفته اینا رو. برندا قیمتشون مشخصه. تو کل ترکیه یه قیمت هست. چه وان چه استانبول. پالتوی منگو خریدم ۵ تومن هم نشد. کت ده تا ۲۰ میلیون؟؟؟ 

اتفاقا خیلی هم ایرانیارو دوست دارن خیلی هم خوب فارسی حرف میزنن

هیچ ایرانیا رو دوست ندارن از کجا شنیدی؟

چون هم توریست و هم برای زندگی اونجا زیاد میرن اصلا خوششون نمیاد و میگن کشورمونو پر کردین

وا کی گفته اینا رو. برندا قیمتشون مشخصه. تو کل ترکیه یه قیمت هست. چه وان چه استانبول. پالتوی منگو خر ...

جدی؟ پس پول اینجا خرج نکنم. من عاشق لباس و کفشم. حالا ک میگم. دارم میرم لااقل چهار تا چیز بخرم درست و حسابی و معقول