2777
2789

من پسرم شش ماهشه شیر نمیخوره اصلا 

تا پنج ماهگی توخواب بهش شیر میدادم اونم که الان نمیخوره یاشایدم‌به زور در طول شبانه روز سه تا ۱۲۰تا بدم بهش ولی هرسه ساعت سرلاک فرنی بیسکوئیت مادری بهش میدم بنظرتون شیرش کمه نکنه برای قد و وزن و دور سرش مشکل ایجاد کنه 

توروخدااااا هرکی تجربه ای داره کمکم کنه بخدا از غصه پیر شدم 😭😭😭😭😭

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
احتمالا رفلاکس داره پسر منم فقط تو خواب شیر میخورد دکتر بردیش

بردمش قرص نکسیوم ۲۰داد ولی انگار نه انگار

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
احتمالا رفلاکس داره شیر میخوره به خودش میپیچه؟

آره دوتا میک میزنه درمیارع چیکار کنم؟؟؟

احتمالا رفلاکس داره ببر دکتر

بردمش قرص نکسیوم ۲۰داد انگار نه انگار چیکار کنم؟

دوبارها ببر بگو فرقی نکرده . واسه دختر من پودر امپرازول داده بودن

چه جوری میدادی ؟؟؟؟

آیا بعد دانش خوب شد 

رفلاکس پنهان بود؟

چه جوری میدادی ؟؟؟؟آیا بعد دانش خوب شد رفلاکس پنهان بود؟

بله پنهان بود . بعد دادنش هم خوب شد‌. پودر بود تو آب حل می کردم با سرنگ می دادم . دوزش اول زیاد بود بعد رفته رفته کم کردم تا اینکه قطع کردم تا بعد یکسالگی طول کشید

آره دوتا میک میزنه درمیارع چیکار کنم؟؟؟

ببین خواهر زادم داشت تا یک سالگی هم همینجوری بود خودتو اذیت نکن دیگه تو خواب بهش بده . دکترشو عوض کن شاید یکم آروم و قرار بگیره معدش چون وقتی میخوره میسوزه که نمیتونه بخوره . دیگه چون غذا خوره خیلی خوبه چیزای دیگه ای که میتونه بده بخوره وزنش خوب میشه نگران نباش . منم دخترم  داشت مدلش فرق میکرد میخورد ولی بالا میاورد 

بله پنهان بود . بعد دادنش هم خوب شد‌. پودر بود تو آب حل می کردم با سرنگ می دادم . دوزش اول زیاد بود ...

بنظرت برم داروخانه خودم بگیرم بدم بهش بخدا خواهر درمونده شدم

ببین خواهر زادم داشت تا یک سالگی هم همینجوری بود خودتو اذیت نکن دیگه تو خواب بهش بده . دکترشو عوض کن ...

اول توخواب میخورد الان ۲۰روز ایناس نمیخوره که نمیخوره شاید به زور در طول شبانه روز سه تا ۱۲۰تا فقط همین

دختر من ۱۱ماهشه تو خواب شیر میخوره هنوزم. زیادم غذا نمیخوره. ققط صبح سرلاک و ظهر شاید کته بخوره. شیرم تا شب شاید ۴وعده ۱۲۰تایی بخوره. شما داری هر ۳ساعت سرلاک و فرنی میدی؟!!!! به نظرم داری معده بچه رو خراب میکنی. زیاد داری بهش غذا میدی.

بنظرت برم داروخانه خودم بگیرم بدم بهش بخدا خواهر درمونده شدم

نه اول برو دکتر بهت تجویز کنه باید دوزش مشخص باشه کم کردن دوسش هم باید با نظر دکتر باشه خیلی حساسه

2810