2777
2789
عنوان

خانمااایی که نوزاد شش هفت ماهه دارن بیان‌

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 21 پست
دختر من ۱۱ماهشه تو خواب شیر میخوره هنوزم. زیادم غذا نمیخوره. ققط صبح سرلاک و ظهر شاید کته بخوره. شیر ...

نمی‌دونم که دارم دق میکنم هی احساس میکنم شیرنمیخوره میترسم دورسرش اینا رشد نکنه 

شما دخترتون قد و وزنش خوبه ؟؟؟

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج
نه اول برو دکتر بهت تجویز کنه باید دوزش مشخص باشه کم کردن دوسش هم باید با نظر دکتر باشه خیلی حساسه

باشه ممنونم

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله زود خوب میشه نگران نباش.

فدات مهربونم

2805
نمی‌دونم که دارم دق میکنم هی احساس میکنم شیرنمیخوره میترسم دورسرش اینا رشد نکنه شما دخترتون قد و وزن ...

آره خوبه. عزیزم شما داری پدر بچه رو درمیاری البته کاری که خودمم انجام میدادم البته شرایط من فرق داشت.نرمال نبودم از لحاظ روحی‌. سرلاک میدونی خودش سنگینه.فرنی سنگینه. خودت همینارو در طول روز بخور ببین چه جوری میشی. خب با همینا داری سیرش میکنی .شیرشم که میخوره به نظرم به زور میخوره دیگه شیر رو. نگران نباش رشد میکنه فقط هر وقت گرسنه بود به بچه غذا بده

آره خوبه. عزیزم شما داری پدر بچه رو درمیاری البته کاری که خودمم انجام میدادم البته شرایط من فرق داشت ...

مرسی گلم ممنونم بابت دلگرمیت میشه بپرسم قد وزن دخترت چنده ؟؟؟

مرسی گلم ممنونم بابت دلگرمیت میشه بپرسم قد وزن دخترت چنده ؟؟؟

دختر من چون زود به دنیا اومده فرق داره نسبت به سن خودش حساب میشه ۱ماه کمتر. من ۸ماهگی بردم بهداشت ۸کیلو بود.قد ۶۸فکر کنم بود. نگران نباش شما سعی کن به بچه زیاد غذا ندی .داروی رفلاکسم فایده نداره فقط داری آسیب میزنی به بچه. چون مشکل اصلیش غذای زیادیه