2777
2789
عنوان

مامانای بچه یکساله چطور از ورود وروجک به آشپزخونه جلوگیری میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لباسشویی هم خیلی خاموش روشن میکنه دیگه چراغ آشپزخونه خاموش میکنم خودمم میام بیرون از آشپزخونه. پیازا ...

من یخچالم فریزرش پایینه کشوییه هست دسته داره اینو تازه دیروز یاد گرفته هی بازو بسته میکنه

دختر من یساله هنوز کامل راه نمیره روی کابینت وای میسته با یه دست بازش میکنه دسته دیگش به کابینته نمیتونه ول کنه سرشو میبره داخل نگاه میکنه 😁🤣🤣🤣 بعضی وقتام دس میکنه تو کابینت با اینیکی دستش در کابینتو فشار میده بعد جیغ میزنه دیروزم نمک در آورده بود داشت میخورد

لباسشویی هم خیلی خاموش روشن میکنه دیگه چراغ آشپزخونه خاموش میکنم خودمم میام بیرون از آشپزخونه. پیازا ...

آفرین ،منم مواد شوینده رو گذاشته بودم کابینت‌های بالا ،بخصوص قرص ماشین ظرفشویی براشون هم جذابه هم خییییلی خطرناکه

در کابینت ها رو با نایلون میبستم در لباسشویی رو کار نداشت ولی چند بار بذاری باز کنه بلنده از سرش میف ...

ماشین لباس شویی که روشن هست رو بااین که روی قفل بچه ای خاموش میکنه،منم حواسم نیست فکر میکنم شسته،

دختر من یساله هنوز کامل راه نمیره روی کابینت وای میسته با یه دست بازش میکنه دسته دیگش به کابینته نمی ...

نگران نباش یکی دوماهه دیگه کامل راه میره دیگه همه چی بهم میریزه

من یخچالم فریزرش پایینه کشوییه هست دسته داره اینو تازه دیروز یاد گرفته هی بازو بسته میکنه

اره در یخچال فریزرمو خیلییی میکوبه محکم ۲۰بار باز میکنه اما نمیذارمش فوری آروم میبندم 

2810