2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سخت نگیر، اگه دیدی یه جا داری گیر بیخودی میدی به موضوعی سریع از روش بپر برو به موضوع بعدی و سعی کن به اون قبلی فک نکنی، منم سر کنکورم پوست خودمو کندم با کمال‌گرایی و کنکورم رو خراب کردم، اگه کنکوری هستی بدون با این کار فقط همه چیز رو برای خودت سختتر میکنی

2805

خوب از همون مشاورت بپرس بگو کمکت کنه

اصلا اصلا کار راحتی نیست. کمالگرایی زورش خیلی زیاده

مثلا اینکه یه وقتایی باید آگاهانه یه کاری بر خلاف اون چیزی که کمالگراییت داره وادارت میکنه انجام بدی. خیلی سخته. ممکنه خیلی اضطراب بگیری ولی باید تحملش کنی

مثلا اگه فکر میکنی حتما باید یه صفحه رو کامل بخونی تا بتونی بری بعدی. میتونی به جاش تایمر بذاری بگی مثلا فقط 10 دقیقه وقت میذارم. چه تموم بشه چه نشه

ممکنه برات خیلی سخت باشه که نیمه کاره ول کنی و بری صفحه بعدی ولی باید مقاومت کنی

چیکار باید کنیم وای خدا

من میدونم مشاوره کمکم هم نمیکنه نمیرم .فقط دیگه با همه قط رابطم ..آرزوم تنها زندگی کردنه.وسواس شدید هم دارم ..از هر چیزی بهترین و شیک ترین و ساده ترین و مینیمال ترینش رو میخام حتی ی گلدون ....دیگ تصور کن وضعیتم چطوره .هیچ چیزی مورد پسندم نیست ..فک کن تو شهر خودم ب این بزرگی مانتو خواستم بگیرم ا هفته گشتم هیچی پسند نکردم آخر سر رفتم ی شهر دیگ خریدم 

کمی رکم تو ببخش .... 

من میدونم مشاوره کمکم هم نمیکنه نمیرم .فقط دیگه با همه قط رابطم ..آرزوم تنها زندگی کردنه.وسواس شدید ...

مشاور خیلی کمک میکنه. خیلی

فقط اینکه باید خودت با دید باز و آمادگی تغییر بری. باید سختیشو بپذیری و بدونی که چیزی نیست که یه شبه اتفاق بیفته. یه راه طولانیه

ولی ارزششو داره

مشاور خیلی کمک میکنه. خیلیفقط اینکه باید خودت با دید باز و آمادگی تغییر بری. باید سختیشو بپذیری و بد ...

یعنی میگی خوب میشم میتونم عادی زندگی کنم ؟

گیر ندم به بقیه موقع غذا خوردن صحبت نکنن موقع غذا درست کردن صحبت نکنن چون بزاق دهان میره تو غذا ..مستقیم دستشون ب مواد غذایی نخوره 😭😭 حالم خیلی بده 

کمی رکم تو ببخش .... 

یعنی میگی خوب میشم میتونم عادی زندگی کنم ؟گیر ندم به بقیه موقع غذا خوردن صحبت نکنن موقع غذا درست کرد ...

ببین به مسیر فکر کن نه به نتیجه. یعنی همین که یکم بهتر بشی هم کلی کیفیت زندگیت بالا میاره. حالا ممکنه مثل یه آدم کاملا بی خیال نشی ولی مثل الان هم انقدر عذاب نمیکشی.

این چیزهایی که میگی خیلی سخته. هم خودت هم اطرافیانتو اذیت میکنه. اگه بری دنبال درمان حتما نتیجه میگیری. فقط باید خودت هم بخوای. یعنی سختی هاشو بپذیری