2777
2789
عنوان

دلم واسه بابام می سوزه

208 بازدید | 8 پست

مامانم از پله افتاده یکی از مهر های کمرش شکسته دستشم شکسته حدود چهارده روزه رفته خونه مامان بزرگ  حالا منم شهر دیگم  از فک و فامیل می شنوم می گن بابات لباساش مرتب نیست یا زنگ می زنم بهش می گمش چی می خوری می گه کنسرو خوردم  . حتی مامانم یادش نداده یه تخم مرغ واسه خودش سرخ کنه  حتی داروهاشو بدون مامانم نمی خوره . به مامانم گفته تو بیا خونه من پرسناری  واست می گیرم مامانم همچنان مونده خونه مامان بزرگ  چیکار کنم  من تو  این شهری که هستم کارمندم   مرخصی هامم قبلا رقتم دیگه نمی تونم مرخصی بگیرم

دلت برای مادرت بسوزه که بابات تنبل بار آورده هیچی باید یاد بگیره گلیم خودش از آب دربیاره البته باید بیشتر قدر مادرتو بدونه شوهرمنم دست به سیاه وسفید نمیزنه من مریض بشم فلج میشه ولی آدم نمیشه یه تکونی به خودش بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بابات بچه نیست ،شاید بهش سخت بگذره ولی از پس خودش برمیاد 

این دلسوزی هم برای شما و هم برای پدرتون بار منفی فراوان داره

گاهی غذا براشون سفارش بده 

این روزها هم میگذره و تموم میشه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️