وای وای وای هيچوقت اینجا تاپیک نزدم و هیچوقت هم ازکسی نظرسنجی نکردم حاضرم شرط ببندم نود درصد اونایی که اسی رو انداختن تو دعوا با شوهرش یا مجردن یااگر خودشون تو این شرایط بودن لام تا کام حرف نمیزدن
استارتر اشتباه نکن همسر من موقع عقد تو مهرم زده بود 3دانگ خانه محضر دار گفت اگر میخوای تو سند ازدواج قید بشه باید رسما به نامت کرده باشه تو دفتر اسناد اومدم گفتم گفت راستش ماهنوز عقد نکردیم چطور میتونم اعتماد کنم قبل از ازدواج سند خونه به نامت بزنم
من دیدم درست میگه خودمم بودم اینکارو نمیکردم تو قباله ازدواج بهای 3دانگ خانه رو زدن مبلغ 100 میلیون!!!!!!!!
الان بعد شش سال خونه رو عوض کردیم شش دانگ به نام خودمه. وکالت حق طلاق هم بدون بذل مهریه ماه قبل ازش گرفتم
اینکارا با شاخ و شونه کشیدن حل نمیشه که باید دو طرف اعتماد کنید به هم قلق هم دستتون بیاد بعدا خودش النگو که هیچ خونه و زمین به نامت میکنه بدون اینکه بهش طومار بدی و گله کنی
واقعا اشتباه کردی
صدهابار دیدم اینجا سر یه مساله بچگانه گفتن جداشو دکمشو بزن پرتش کن بیرون طلاق بگیر و.....
بخدا قسم اینا تو زندگی خودشون نون خشک سق میزنن جیکشون درنمیاد تازه اخر شبم پاهای شوهرشونو تو شیر ماساژ میدن و عزیزم عزیزم میکنن. اینجا واقعا جای نظر خواهی راجع به زندگی نیست خیلی کم پیدا میشن راهنمایی درست حسابی کنن و از سر دلسوزی
برو فکر کن ببین چجوری بهترین راه و روش زندگی رو پیدا میکنی نه که اینجا یادت بدن بری بگی به چی ننه عفریتت حسودی کنم