2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست
گفتم عزیزم ص۳۹ همشو اس دادم اومدن حضوری حرف زدیم همینارو بهش گفتم گفت طلایی ب دست تو نبود میگه تو طل ...

خب شما چرا اینقدر تند رفتی بخاطر چهار تا النگو که سرمایه هم هستش فردا روز میخواد بفروشه خرج زندگیتون کنه اگه خودش اخلاقش خوبه به هم علاقه مند هستین اینجور مسائل پیش پا افتاده نباید باعث اختلافتون بشه حالا سند ازدواج هم چه فرقی داره پیش کی باشه ؟

عزمزمه تو ص۳۹ گفتم😔نمیدونم چیکارکنماز طرفی سند ازدواج رو گفتم بده باید دست بابام باشه نمیده اومدنی ...

به نظرم که حالا یکم سرسنگین شو باهاش ام اینکه فکرکنی این حرکت به طلاق ختم میشه خنده داره انقد مشکلات بزرگتر هست که حل شده.

بعدشم چیزیه که شده تو باید به این فک کنی که از چه راهی اونارو از دست اون دربیاری .

به فکر این باش که اونارو سریع تبدیل کنی به چیز دیگه .

پس غصه نخور فقط زرنگ باش و درست تصمیم بگیر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم😢

امیدوارم این متنو نفرستی....

اول مشکلاتو حضوری حل کن

دوم نبا جبهه گرفتن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
ببین گلم ، من عروس سال ۷۲ هستم .پس تو زندگی گرد و خاک زیاد خوردم و احساسی و بدون تجربه راهنماییش نکر ...

یه تیکه آهن این حرفارو نداره زندگی همینه دیگه یه روز میخری یه روز میفروشی چرا بد باشه ؟طلا سرمایه اس دیگه

من خودم ده بار فروختم و خداروشکر چند برابرش برگشته

قرار نیست طلا می خریم تا ابد دستمون بمونه

در ضمن اگه نمیخواست از دست زنشم در بیاره خب سکه

می خرید طلا آب شده می خرید می ذاشت کنار 

با این کاری که کرد به زنش فهموند من به مادرم اعتمادم بیشتر

این واسه دختر پسرای این دوره زمونه خیلی بدِ!اول زندگی خیلی سردی میاره....

ببین عزیزم شما خودتم میگی سال ۷۲ ازدواج کردی اون زمونا فرق میکرد این چیزا عادی تر بود 

ولی واس عروس دومادای حالا این یه بی احترامی بزرگ مخصوصا که مادرشم گفته اینارو از قبل داشتم علنن داره میزنه زیرش....

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

اگه مثل مادرشوهر من باشه عمرا نمیده 

چند سال پیش که عقد کردش بودم شوهرم و پدر شوهرم با هم خونه خریدن برای ما تو روستا چون اتاق نداشتن دو سال توش نشستم پدرمو دراوردن اومدم تهران الان شانزده ساله حتی پول شوهرم هم بهمون ندادن تازه شوهرم از بچگی نون خانودشو داده ولی هیچ وقت به روشون هم نمیارن

خدالعنتش کنه حالمو خیلی خراب کرد ایکاش جرعت داشتم جدا میشدم چون این انتخاب خودمه پیش خونواده نمیتونم ...

الکی حال خودت خراب نکن،،،شاید گفته اگه بده شما بعد روش نشه ازت پس بگیره یا بد باشه طلا از دست تازه عروس دربیاره بفروشه رو خوبی نداشته باشه 

یه تیکه آهن این حرفارو نداره زندگی همینه دیگه یه روز میخری یه روز میفروشی چرا بد باشه ؟طلا سرمایه اس ...

دقیقا

فردا هم بخوان اون النگو ها رو بفروشن . میگن طلا از دست مادرش دراورد فروخت

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

مبگه مخ باباتو بزن بریم از اونجا برداریم بجای اینکه ۱۰۰ میلیون بدی از بیرون بگیری از اونجا بردار اون ...

ببین نخواستم چیزی بگم ولی خیلی حرص خوردم و عصبی شدم بالای من پاسداره کارت چی فروشگاه حکمت کارت؟ جنساشون ایرانیه

قیمتشون هم کی گفته ارزونه اتفاقا گرونتر از بازار

آفرین کار خوبی می‌کنی وام ازدواج رو بهش بده برو فروشگاه سپاه قسطی بردار پس فردا بگه آره نمیرسونم دارم قسط جهیزیه فلانی رو میدم

خانواده بیچاره ت هم کلا بوسیدی گذاشتی کنار

معذرت می‌خوام دختر آخه اینقدر احمق تازه تحصیل کرده هم هستی خیر سرت

یه بشقاب ببر اما همون رو پدرت بخره با پسره نرووووو این یعنی رسماً پشیزی برای خانواده است قایل نیستی جهیزیه هدیه است از طرف پدر و مادر به دخترشون میخواد پس انداز کنه از کیسه خودش ذخیره کنه

حرصم گرفت توف به این پسرای طمعکار

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  

فقط شما باید میگفتی بهتر بود طلای آبشده بخری چون که یه وقتی لازم داشتی چطور میخوای از دست مامانت النگو ها رو در بیاری دوست و فامیل هم میگن فلانی طلاهای مادرش فروخته برای خودش فلان کار کرده زشته بخوای از دستش دوباره دربیاری 

برای مادرش النگو گرفته ❌️

به مادرش النگو گرفته✅️🙄😐

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
مبگه مخ باباتو بزن بریم از اونجا برداریم بجای اینکه ۱۰۰ میلیون بدی از بیرون بگیری از اونجا بردار اون ...

واااا نکنیا چطور مگه اون النگو انداخت دست تو که تو پول نقد بدی که اون قسط بده

همسر من بعد ۱۴ سال زندگی حتی روش نمیشه بگه مادرت بیاد ضامن بشه

استاتر ساده نباش تورو خدا دارم دق میکنم از دستت 

ببین زرنگ باش شمشیر از رو نبند یعنی چی اسم جدایی میاری 

تو هم مثل خودش با سیاست باش ببین چطور رفت کارشو کرد بعدم  اومد بهت خبر داد خیلی بی سر و صدا!!

واسه جهیزیه هم چه لزومی داره شوهرت باشه باهاتون😐

غلط کرده جنس ارزون می خواد برداره بعد تو باید از همون مادرشوهر و خانواده اش حرف بشنوی که عروسمون جهیزیه آشغال آورد....

خودت با خانواده ات برو جهیزیه بخر الکی از این دلسوزیای ببخشید خرکی هم نکن 

فکر نکن بی تجریه ام این حرفارو میزنم ۱۳ سال ازدواج کردم سرد و گرم روزگارو خیلی بیشتر از سن و سالم چشیدم 

ببین با خنده و مهربونی قشنگ بزن زیر حرفت با خانواده ات هماهنگ باش برو خریداتو بکن هیچ هم دلسوزی بی جا نکن 

تو هنوز مونده جنس مرد جماعت بشناسی...

می خواد با ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن کجای دنیارو فتح کنه 😒

بذار خودش زحمت بکشه به جایی برسه نه با پول جهیزیه تو...

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

النگو و انداخته دست مادرش چشم دشمن و کور کنه بعد چجوری میخواد بگیره و بفروشه 

عمراااا

تا اونموقع پس انداز میکنه و میگه مادرم پول النگوها و داد

یبار برای همیشه جدی صحبت کن باهاش

اصلا هم برای خرید از طرف پدرت قبول نکن ک پول نقد و بدی

ک دوباره طلا میشه تو دست مادرش

2810