2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123194 بازدید | 782 پست
دقیقا همینطوره اما بعضی ها زیادی خوشبین. بشینید تا النگو ها رو از دست مادرش در بیاره😑

من بعد از دو ماه قهر که خونه ی پدرم بودم ، برگشتم دیدم بببلللله جا تره و بچه نیست😩 خدا شاهده نزدیک بر یک کیلو طلا داشتم (خب چندسال پیش که طلا این همه گرون نبود بخاطره همین تند تند میخردیم) بعد دیوث مادرش بهم‌چی بگه خوبه؟؟؟!!! من گفتم پس طلاهام کوووو😥😩🥺

گفت  ؛ طلااا؟؟؟!!!! طلا بچه هات😳 بچه هام رو اشاره کرد

یعنی ندیدم که ندیدم که ندیدم😥😩🥺

هرکاری کردم ندادم... 

وکیلم گفت هیییچ سند و مدرکی نداری تازه میتونن از شکایت کنن که داری تهمت میزنی...

تنها کارم این شد که واگذار کردم بخدا 😔

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

دبیرستان بودم ی سرویس طلا مدل توپی ۵۰هزار تومن بود من اون موقع ۳۷هزار داشتم اون موقع نخریدم الان همو ...

مادرم اون زمان لقبش زری بود انقدر که طلا داشت همش کار میکرد طلا میخرید اخرش همشو فروخت برای پدرم تلویزون قدیمی خرید الان حسابی پشیمونه واقعن نباید شوخی کرد کی فکرشو میکرد بشه گرمی ۲۲۰۰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد از دو ماه قهر که خونه ی پدرم بودم ، برگشتم دیدم بببلللله جا تره و بچه نیست😩 خدا شاهده نزدیک ...

بدون طلاهات قهر کردی رفتی خونه ی بابات اونم دو ماه😑😑

معلومه که نمیدن

من بعد از دو ماه قهر که خونه ی پدرم بودم ، برگشتم دیدم بببلللله جا تره و بچه نیست😩 خدا شاهده نزدیک ...

در ضمن زن عموم بود خیر ندیده

هرجا میشینم میگم اونا طلاهای منو دزدیدن... چه فایده برام سرمایه شد😒 ننننههه

خدا خیرشون نده 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

مادرم اون زمان لقبش زری بود انقدر که طلا داشت همش کار میکرد طلا میخرید اخرش همشو فروخت برای پدرم تلو ...

عزیزم خوابی هاااا گرمی ۴۶۰۰ تابلو  🙄🙄☹️☹️

البته اگه بخدای از طلافروشی های بی وجدان

بخری گرمی ۵۹۰۰ تا ۶ میلیون 😄😄😄😄😄

دیروز پرسیدم .

نامزدت به زنش ارزش نمیده که بدون مشورت همچین کاری کرده و تازه داده مامانش

مجردم و از این مسائل واقعن میترسم برام پیش بیاد تو ازدواج از اینکه اون شخص نادیده بگیرتت خیلی بده اونم همسرت امیدوارم چندساله دیگه دوران این پسرای بچه ننه تموم شه پروندشون یا این مادر شوهر بازیا

بدون طلاهات قهر کردی رفتی خونه ی بابات اونم دو ماه😑😑معلومه که نمیدن

قشنگ با تمام فاکتورام گذاشتم و رفتم 

اولین نفری نیستید که اینجوری میشنوم 

هزار تا حرف و سرزنش از هزار نفر شنیدم 

بهاطره همین بالاتر گفتم که مثل من ساده اس

ای کااااش عقل الانم بود😩😔

۴۲۰۰ هم نیست بخدا😄😄۴۶۰۰ شده دیشب۴۶۰۰ هم الکیهبخوای بخری دیگه با سود و اجرت گرمی ۶میلیون

اخرین بار رفتم دستبند با مادرم خریدم ۴۲۰۰ بود 🤣

من خودم یه تباهی که تو زندگیم کردم چندسال پیش مامانم ۶۰ میلیون طلا داشت گفتم بفروش بریم یجایی رو اجاره کنیم اجاره کرد ولی چه فایده عقل نداشتم الان نه تنها پول کرایه خونه میدیم الکی بلکه اون طلاهام حیف شدن

طلا ارزون بود اون موقع ها ؟؟؟؟

که با خودت نبردی خونه پدرت

اصلا چرا با خودت نبردی ؟؟؟؟😐

الان مادرشوهرت با اونا چیکار کرده دزدخانوم🤕

اتفاقا کاملا عاقله👌اصلا نگید هیچکس تواین دوره زمونی خوبیآدمو نمیخواد و ببشتر حسادت میکنن و انرژیمنف ...

منم اینطوریه و به شدت این اخلاقشون دوس دارم. کاملا خود ساخته ست بدون کوچکترین وابستگی به خونوادش ولی مادرشو بی نهایت دوس داره که چون خودمم مامانم برام خیلی عزیزه بهش حق میدم

2810