2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123194 بازدید | 782 پست

دبیرستان بودم ی سرویس طلا مدل توپی ۵۰هزار تومن بود من اون موقع ۳۷هزار داشتم اون موقع نخریدم الان همون مدل ۲۰گرمه حساب کردم تقریبا ۹۰میلیون میشه 

اون ۳۷ هزار پول تو جیبی ی سالم بود جمع کرده بودم الان من عمرا ۹۰ میلیون یجا پول داشته باشم 

چ زمان بدی شده 

رو طلا شوخی نکنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه همسرم میخواست وام ازدواج رو هم بده ب مادرش ک طلا بگیریم براش اون طلا گم شده ناراحته بعد مردنش م ...

وااای عزیزم چقد ساده دلی کرده شوهرت😄😄😄

تازه میگفت اون طلا گم شده 

مامانم ناراحته بریم طلای جدید بخریم

پسره چقد زود باور و بی شیله پیله

ولی مادره گرگ بارون دیده😄😄😄😄

خوب کاری نزاشتی مطمئن باش وام ازدواجتونم

میرفت.... فقط قسط هاش تا سالیان سال برای

شما به یادگار می موند 😄😄😄😄

بعضی ها واقعا مادر نیستن ..‌‌.. مگه آدم از بچه ی

خودشم دزدی میکنه؟؟؟؟ بخدا باورت نمیشه دختر

من هنوز خیییلی کوچولوئه ولی از الان برای آینده اش

پس انداز کردیم و ملک خریدیم

اونوقت من بیام از بچم بدزدم؟؟؟؟

واقعا اسم اینا مادر نیست .... 

آدم همیشه خوبی بچشو میخواد

پیشرفت و خوشبختی بچشو میخواد

نه اینکه سربچه خودتو شیره بمالی و ازش دزدی کنی😑

راجب طلاهایی که همسرتون برای مادرش خریده اگه با وام ازدواج خودش خریده باشه به هر حال اختیار دار پولش ...

عزیزم این دیگه داستان بافی نداره... کاملا مشهوده.... 

الان تو‌دوران عقد چه لزومی داره برای مادرش خرید کنه اونم طلا؟؟؟؟!!!!

پس دیدی هر شنونده و بیبنده ی ذهنش میره ب این موضوع که حتما مال خودش بوده یا نمیدونم نخ‌استه پیش عروسش شرمنده بشه...

نننه عزیزه من ..، بنده این جماعت رو‌به خوبی میشناسم ... حاضرن صدتا دروغ و دقل ببافند که خیره سرشون ی قرون برا عروس نباشه ... 

نمیدونم ندیدید یا تجربه نداشتید یا خیلی داری منطقی نگاه میکنی

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

عزیزم این دیگه داستان بافی نداره... کاملا مشهوده.... الان تو‌دوران عقد چه لزومی داره برای مادرش خرید ...

دقیقا همینطوره اما بعضی ها زیادی خوشبین. بشینید تا النگو ها رو از دست مادرش در بیاره😑

فرااار کن ازش تا میتونی دورشو تو هم مثل خودش بشو جلوی شوهرت یه جور نشون بده انگار مادرشوهر خیلی دوس ...

یه سال که ماهی یه بار میرم خونش ولی الان دوماه پام خونش نذاشتم دفعه آخر خودش شوهرش گفتن تو بی عرضه ای سرکار نمیری البته که شوهرم امروز مجبورم می‌کنه برم 

من اگه بودم هم خودمو میکشتم هم مادر شوهرمو هم شوهرمو 🤣🤣🤣 یا اونارو میکشتم طلاهارو برمیداشتم میرفتم چقدر مادر شوهرت حس بدی بهم منتقل کرد با شوهرت انگار فهمیدن ساده و بی دست و زبونی میخوان ازت سو استفاده کنن بهشون رو نده زیاد

یه سال که ماهی یه بار میرم خونش ولی الان دوماه پام خونش نذاشتم دفعه آخر خودش شوهرش گفتن تو بی عرضه ا ...

منم الان ۴ ماهه نه خونش رفتم نه زنگ زدم 

شوهرمم میگه اصلا زنگ نزن تا قدرتو بدونن 

مرد باید بعد ازدواج اولویت زندگیش همسرش باشه چون قراره با اون زندگی کنه بعدش مادرش پسرایی که مامانین برن خونه مادرشون زندگی کنن بشن پسره خونه چرا زن میگیرن بنظرم برو پست های راجب زن و پول و خرج و وظایف مرد یا اولیت مرد تو زندگی متاهلی بفرست براش تا بفهمه چی به چیه تصمیمم احساسی نگیر وگرنه پرو میشن ازت سو استفاده میکنن هرچیزی ام بهشون نگو 

حالا خاستگار من درونگراست دوتا خونه خریده هنوز به خونوادش نگفته میگه به اونا ربطی نداره😂😂😂واقعا ن ...

اتفاقا کاملا عاقله👌

اصلا نگید هیچکس تواین دوره زمونی خوبی

آدمو نمیخواد و ببشتر حسادت میکنن و انرژی

منفی داره.

ماهم میخریم به کسی نمیگیم حتی خانواده هامون

خود همسرم میگه خانوادم حسادت میکنن نگو .

حتی پدرشوهرم  یه بار خیلی یهویی و بی مقدمه

به شوهرم میگفت ماهی ۱۵۰  _۱۰۰ درآمد داری آره ؟؟ شوهرم میگفت خداروشکر هرچیه قانعم

بعد اومدیم خونه گفت ببین

حتی به درآمد آدم هم فکرمیکنن هیچی نگو .

2810