2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123193 بازدید | 782 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالم گرفته شد.طلای منم بعد عروسی نمیدونم کدوم بی پدر و مادری از خونم دزدید امام حسین کمرشو بشکنه

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
ببین اگه یه مادرشوهرش باشه که مثل واسه من سواستفاده کن باشه ازین به بعد باهمین حرکت قشنگ میتازونه من ...

اون دیگه خیلی بی انصاف بوده. خونواده ی شوهر هر چی کمتر از زندگی آدم خبر داشته باشن بهتره. حالا شوهر اسی رفته این کارو کرده به نظرم حاضر بوده حتی دست زن همسایه باشن ولی نه دست نامزدش چون بهش اعتماد نداره من بودم به راحتی کوتاه نمیومدم

به هر قیمتی مجبورش کن ببرید تعویض کنین اندازه دست خودت بخره

نمیکنه مطمئن باش گاهی میگم پسر داشتم منم اینجوری خون ب دل عروس میکردم یا ته آدم با وجدانی بودم 

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
اون دیگه خیلی بی انصاف بوده. خونواده ی شوهر هر چی کمتر از زندگی آدم خبر داشته باشن بهتره. حالا شوهر ...

دقیقا همینه به خدا یه چیزایی تو شیش سال زندگی مشترک تجربه کردم که دشمنم تجربه نکنه اینم همین اول راه خودش نشون داد دیگه الان اسی باید درست تصمیم بگیره و روش رفتاری مشخص کنه

شوهره هم بعدا میفهمه چیکار کرده همسر من بعد ۵سال دوهزاریش افتاد ولی چ فایده

حالا خاستگار من درونگراست دوتا خونه خریده هنوز به خونوادش نگفته میگه به اونا ربطی نداره😂😂😂واقعا نمیدونم خوبه یا بد

ببین کارایی کرده بگم هیچ کس باورش نمیشه انقدم با سیاست انجام میده همه میگن این آدم فرشتست فقط من میش ...

فرااار کن 

ازش تا میتونی دورشو 

تو هم مثل خودش بشو جلوی شوهرت یه جور نشون بده انگار مادرشوهر خیلی دوس داری مظلوم نمایی کن 

بابا واسه توام بعدا میگیره سخت نگیراون طلا رو احتمالا واسه سرمایه گرفته که ارزش پولش نیاد پایین تر

سخت نگیر؟ از کجا میدونی تو این گرونی بازم میتونه براش بخره؟ اون پسر به نظرت میره النگو ها رو از دست مادرش دیگه در بیاره؟ چقد ساده اید شما ها

2810