2777
2789
عنوان

خانم ها توروخدابیاین حالم خیلی بده نامزدم ب مامانش النگو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 123194 بازدید | 782 پست
ااینم بگم سند ازدواج رو بهم نمیدن میگم باید دست من باشه میگه چرا من خودم نگهداشنم

وا سند ازدواج باید دست عروس باشع.

اسی بپا همه چیتو خدای نکرده ازت نگیرن

فکر کنم رو سند ازواج وامم میدن واسه همین نگه داشته بازم تحقیق کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نباید ادم خیلی بی سیاست باشه شاید پسره خوب باشع اما جار تا نخاله دورش هستن کار یادش بدن

شوهرمنم خیلی رئیس بازی درمیاره همه ی تصمیماروسعی میکنه خودش بگیره به منم گاهی خبرمیده گاهی نه 

خیلی باهاش بحث کردم سراین موضوع ولی درست نشد فقط بیشترازقبل خبرمیده همین

اسی زر مفت زد تو بهم اعتماد نداری بابات اعتماد نداره ریلکس حرفای خودشو تحویلش بده. بگو عزیزم پیشنهاد ...

ممرسی عزیزم  حتما میگم

گردن مامانش گردن بند هم بود بهش گفتم گردنبند هم گرفتی گفت ن اون واسه خودشه من فقط النگو گرفتم فهمیدم دروغ میگه حتی گردن بند رو هم اون گرفته

یا خود خداااااا

دختر دیوونه ای تو

تاپیکاتو خوندممم

چه پسر گوهی گیرت اومده

خواهرش تعقیبت کرده یواشکی به اون چه اخه بیشرف. مثه رانتده ها ننه شو میبره مهمونی و خودشم باهاش میره تورو نمیبره. میری خونشون توقع دارن همیشه تو ظرف بشوری. تا حالا رستوران نبردتت. خواهرش دیر دعوتتون میکنه بعد شوهرت میگه تو نیا خودم میرم. دوست داره بری سرکار خرج خودتو بدی

هرحا بخواد بدون اطلاع میره اما تو لحظه به لحظه میگی

اینم از طلا خریدنش

اخه ادمِ ساده کی تو ۵ سال قسط میده یکم فکر کن ببین شدنیه این میخاد با تو به یه نون و نوایی برسونه خو ...

نن واقعا هست قسط ۵ ساله بدون درصدی.

از کارت دوستش ک سپاهیه معرفی نامه دادیم .

عزیزم الان بدترین زمان برای تصمیم گیریه. اونجوری هم که دارم میبینمت هم کم سنی هم هیجانی و در عین حال ...

ما حرفی نزدیم که بدبینش کنیم واقعیتارو گفتیم از سادگیه اسی  و زرنگیه اونا گفتیم و حقو گفتیم حتی اسی هم قبول کرد حرفامونو .بالاخره خودش داره میفهمه اونا گولش میزنن

عزیزم میشه بگین تو این مورد چیکارکنم؟واقعا موندم اینکارو کنم یا ن؟دوستش سپاهیه بهش وام دادن بدون هیچ ...

بگو باید از بابام بپرسم اگه اجازه داد چشم با خودش میریم، یا اصلا بگو اگه خواستی بیا با بابام یا مادرم حرف بزن ببین چی میگن منکه از خدامه ولی اونا میخوان این پولو بدن

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
نباید ادم خیلی بی سیاست باشه شاید پسره خوب باشع اما جار تا نخاله دورش هستن کار یادش بدن

نامزدم بهم لباس خریدنی میگه ب خونوادم نگو میگم باشه همونجا فهمیدم خونوادش یادش میدن کمتر لباس بخر براش

ما حرفی نزدیم که بدبینش کنیم واقعیتارو گفتیم از سادگیه اسی و زرنگیه اونا گفتیم و حقو گفتیم حتی اسی ...

منم نگفتم شما، خود منم اولش یه لحظه داشتم قاطی میکردم 😂ولی خوب به این فکر کردم بعد پنج سال دوستی و جواب بله حتما خوبی هایی داشته دیگه. اسی چون عصبیه بداش میاد توذهنش شایدم بدبین شده. ضمن اینکه بازم میگم الان بدترین زمان برای فکر کردن به این موضوعات وتصمیم گیریه. واینکه به نظر دختر ساده و هیجانی ای به نظر میاد خواستم یکم اروم نظر بدم که تاثیر بدی روش نزاره. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺
2810